shahcar ارسال شده در فروردین 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 با سلام خدمت ادمین عزیزمی خواهم که در ماژول پسش فرض پرستاشاپ منوی بالای سایتم را ویرایش کنم و منو و زیر منو دلخواه خودم را اضافه کنم اما تنها گزینه های منو در ماژول *منوی افقی بالا* عوض می شود و امکان اضافه کردن زیر منو را ندارد .... چی کار کنم؟/؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 زیرمنو ها و .. از بخش کاتالوگ / شاخه ها اضافه میشوند . کار منوی افقی فقط انتخاب مواردیست که در بخش کاتالوگ / شاخه ها ساخته اید . واکنش ها : shahcar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahcar ارسال شده در فروردین 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 تشکر بهمن خان.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 29، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2021 آیا نمیشه شاخه ها و زیر شاخه ها را به صورت منوی کشویی(ساب منو) نشون داد؟ یعنی وقتی موس روی یک شاخه قرار میگیره کلیه زیرمنوهای اون به صورت بازشو نشون داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 31، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2021 این موضوع به ماژول منوی شما مربوط میشه. معمولا ماژول های مگامنو این قابلیت ها رو دارن (مثل منوی قالب الکترون 1.7) واکنش ها : baladi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در آبان 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2021 سام چرا نمیشه شاخه خانه را ویرایش کرد؟ این خطا را میده یک خطای غیرمنتظره رخ داده است. [PrestaShop\PrestaShop\Core\Domain\Category\Exception\CategoryException کد 0] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 2، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2021 به هیچ عنوان شاخه های "روت" و "خانه" رو ویرایش و یا حذف نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .