puzzelfix ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 با سلام من یک ماژول از سایت خارجی خریداری کردم که موقع نصب این ارور رو میدهدThe method getHookModuleExecList in the class Hook is already overridenبه سایت پشتیبان گفتم ، گفتند شاید اسم یکی از php داخلی با داخل سایت همخوانی دارد البته فکر میکنم منظورشون این بود خلاصه پشتیبانی افتضاح بود ایا دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 دوست عزیز فقط نویسنده ماژول میتونه راهنماییتون کنه ، چون ما که ماژول رو نداریم و کدنویسیش هم نمیدونم به چه صورته . ازشون بخواین تا مشکل ر وبراتون پیدا و رفع کنه . میتونید تو یه پرستاشاپ تازه نصب شده هم تست کنید تا ببینید مشکل از ماژول هست یا سایت شما . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 در پرستا جدید بدون مشکل نصب میشهاحتما مشکل از هوک ها می باشد در قسمت کنترلهاچون بعد از پاک کردن حافظه موقت نیز صفحه مدیریت سفید میشه و تا کش رو از هاست پاک نکنم درست نمیشهبعد از پاک شدن حافظه موقت صفحه مدیریت بالا نمیاد و این ارور رو میدهFatal error: Call to undefined method Module::getExceptionsStatic() in /home/puzelir/public_html/classes/Hook.php on line 495کسی میدونه هوک getExceptionsStatic مربوط به چش میشهو فایل Dispatcher.php v چطور میشه اصلاح کرد چون فکر میکنم کل مشکلم بر میگرده به این هوک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 مشکل از هوک نیستماژولی که خریدین یک اورراید ایجاد میکنه. ماژولی که قبلا داشتین هم یمون متد رو اورراید کردهباید ببینید کدوم ماژول شما قبلا اورراید ساخته و اگه نیازش ندارید حذفش کنیدبرای تست به پوشه override/classes برید و اوررایدهای موجود رو بررسی و یا حذف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .