reza914 ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 سلام و خسته نباشید.من آخرین نسخه رو از انجمن دانلود و آپلود کردم ولی در ابتدای نصب مشکل دارماول اینکه وقتی زبان فارسی رو انتخاب میکنم صفحه دوباره لود میشه و برمیگرده مرحله اولدوم اینکه با زبان انگلیسی نصب میکنم در مرحله قبول قوانین یعنی مرحله دوم بعد از تائید قوانین و ادامه رو که میزنم دوباره برمیگرده همون مرحله و به مرحله بعدی نمیره.چیکار کنم تا مشکلم حل شه و ایراد از کجاست.با توجه به اینکه من قبلا نسخه 5 رو رو یه سایت دیگه ای نصب کردم.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 سلامتا حالا نشنیدم چنین چیزی . اگه روی هاست نصب میکنید میتونید تیکت بزنید تا بررسی بشه ولی روی لوکال نمیشه کمکی کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .