sanbad ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 سلام،من تازه کار با پرستا رو شروع کردم. برای ویرایش شاخه ها تمامی شاخه های پیش فرض رو پاک کردم و شاخه های خودم رو قرار دادم ولی در خود فروشگاه منوی شاخه ها نشان داده نمیشه. من پست های قبلی مربوط به این موضوع رو خوندم ولی موفق به درست کردنش نشدم. لطفا راهنمایی بکنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 به ماژول منوی افقی مراجعه کنید و شاخه هایی که اسختین رو انتخاب کنید تا در منو قرار بگیرد واکنش ها : ramtin2025 و amirrzd 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanbad ارسال شده در فروردین 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 ممنون از پاسخگوییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .