rezaa59 ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 با سلام، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید پرستا 1.6 فارسی رو از همینجا گرفتم و توی لوکال نصب کردم برای یادگیری توی قالب دیفالت در قسمت پیکربندی در بخش نمایش بلوک اطلاعات CMS دلخواه دو تا بلوک به صورت پیش فرض هست که می خواستم متنش رو عوض کنم ولی تصاویرش هم پاک شد از کدوم قسمت میشه برشون گردونم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 ماژول بلوک محتوای دلخواه را تنظیم دوباره بزنید واکنش ها : rezaa59 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 باسلام و عرض خسته نباشیدمن قبلا با ماژول "اطلاعات محتوای سفارشی" تونسته بودم یه فایل .gif رو اد کنم به سایتم، ولی الان وقتی میرم که تغییرش بدم و عکس دیگه ای بذارم علامت سوال میاره برای همه عکسایی که آپلود کردم و عکس جدیدمم آپلود نمیشه؛ وقتیم میشه علامت سوال میاره بجاش!!!چیکار کنم!!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 باسلام و عرض خسته نباشیدمن قبلا با ماژول "اطلاعات محتوای سفارشی" تونسته بودم یه فایل .gif رو اد کنم به سایتم، ولی الان وقتی میرم که تغییرش بدم و عکس دیگه ای بذارم علامت سوال میاره برای همه عکسایی که آپلود کردم و عکس جدیدمم آپلود نمیشه؛ وقتیم میشه علامت سوال میاره بجاش!!!چیکار کنم!!!؟کلا نمیتونم از عکسایی که آپلود کردم استفاده کنمعلامت سواله برای همه اشون!!!خیلی کلافه ام کردهلطفن کمکم کنیدپرستامم 1.6.0.6 هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 آدرس سایتتون؟ لینک مشکل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 آدرس سایتتون؟ لینک مشکل؟www.manodigital.irلینک مشکل رو نمیتونم بدم که چون زمانی که میخام عکس آپلود کنم این اتفاق میفته!!!اینم از عکسش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .