nasimparsi ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 با دروددوستان بنده می خواستم روی برخی از کلید ها و ترجمه های قالب پرستاشاپ ویرایش هایی رو اعمال کنم. بنا به راهنمایی هایی که در انجمن خوندم به هاست (سروپارس) serverpars.com تیکت دادم که لطفا محدودیت رو به 2000 برسانید (در انجمن گفته بودند این کارو به سادگی انجام می دهند) این کار را انجام ندادند و گفتند یک فایل php.ini ایجاد کنیدو دستور مربوطه رو هم از گوگل پیدا کنید بزارین توش! (البته خوشبختانه این دستور در انجمن بود) این کار جواب نداد و در پاسخ بهشون گفتم که انجام نشده. یکی دیگه از کارمندا مقدارو به 1500 تغییر داد و گفت حالا امتحان کنید/ باز مشکل حل نشد در پایان یکی دیگه پاسخ داده که:توجه فرمایید max_input_vars در بیشترین حالت بر روی 1000 تنظیم شده است در صورتی که به میزان بیش از این نیاز دارید می بایست سرور مجازی تهیه فرمایید بنده ازشون درخواست کردم برای چند دقیقه اگر می شه این محدودیت رو روی 2000 بزارن تا این چند واژه رو تغییر بدم ولی در پاسخ اینو گفتن:هاست شما بر روی یک سرور اشتراکی قرار گرفته است و امکان افزایش بیش از این وجود ندارد حالا این سخنان از طرف این سرور هاست (کم و بیش ناشناخته) درسته و طبیعی هست و کاری نمی تونند بکنند یا اینکه دارن مشکل سازی می کنند؟ راه حل دیگه ای وجود داره که بتونم بدون تغییر هاست و تهیه هاست گران تر! یا مجازی! مشکل رو حل کنم و این یک سال رو با این هاست سر کنم و در آینده هاست رو عوض کنم؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 نه متاسفانه.راهی نیست.من خودم با همین مشکل روبه رو شدم...قبل گرفتن هاست خیلی تحقیق کردم دیدم فقط ایران سروره که مورد تایید مدیران ای پرستا هست.از ایران سرور هاست گرفتم.ساعت 1 ونیم شب بود تیکت زدم که max input vars رو برام افزایش بدن.بعد 3 دقیقه گفتن چقد دوس داری؟!!گفتم 5000.همونجا کردنش 5100.قبلش هزار بود.6 ماهش 70 تومن.هاست رو سریعا عوض کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 نه متاسفانه.راهی نیست.من خودم با همین مشکل روبه رو شدم...قبل گرفتن هاست خیلی تحقیق کردم دیدم فقط ایران سروره که مورد تایید مدیران ای پرستا هست.از ایران سرور هاست گرفتم.ساعت 1 ونیم شب بود تیکت زدم که max input vars رو برام افزایش بدن.بعد 3 دقیقه گفتن چقد دوس داری؟!!گفتم 5000.همونجا کردنش 5100.قبلش هزار بود.6 ماهش 70 تومن.هاست رو سریعا عوض کنید دقیقا می خواستم اگر بشه یک هاست رو مدیران معرفی کنند. ولی چون هاست خریداری شده با خودم گفتم هرجوری شده این مدت رو باهاشون سر کنم و در آینده تغییر بدم هاست رو من یک سایت دیگه با پرستاشاپ دارم که خوشبختانه به بخش ترجمه های اون دسترسی دارم (البته قالب دو سایت با هم فرق داره) آیا می تونم ترجمه های اون سایت رو به دلخواه تغییر بدم و بعد اونو جایگزین کنم توی سایت دیگه که دسترسی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 ترجمه ها رو از توی هاست هم میشه تغییر داد و به max vars هم کار نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 راه ساده اینه که روی لوکال ترجمه هاتون رو انجام بدید و بعد انتقال بدید روی هاست. خیلی از شرکت های هاستینگ روی هاست های اشتراکی این میزان رو افزایش نمیدن واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 راه ساده اینه که روی لوکال ترجمه هاتون رو انجام بدید و بعد انتقال بدید روی هاست. خیلی از شرکت های هاستینگ روی هاست های اشتراکی این میزان رو افزایش نمیدن ترجمه ها رو از توی هاست هم میشه تغییر داد و به max vars هم کار نداره نظرتون درباره ی این راه پیشنهادی چیه؟ یک راه حل شما جدول ترجمه را در دیتابیس پیدا کنید با استفاده از phpmyadmin دونه دونه بروی فیلدر ها اگر 2 تا کلیک بکنید آن فیلد ادیت میشه همزمان هم ذخیره میشه نیازه نیست یک دفعه 1000 تا فیلد ادیت بشه و به سرور ارسال بشه. تجربه ای که انجام دادم و بد نیست دوستان دیگر هم بدانند:همانطور که می دونید برای تغییر برخی از ترجمه ها باید به مسیر زیر برویدtranslations/fa و فایل ها را دستکاری کنید اما برخی از ترجمه ها در دیتابیس هستند مثلا برای تغییر کلمه "حمل شده" به "ارسال شد" باید به دیتابیس بروید و در جدولps_order_state_lang تغییرات را به دلخواه انجام دهید طبیعی است برای هر ترجمه ای باید بگردید و منبع آن را در دیتابیس پیدا کنید من برای اینکار گشتم و پیدا کردم من میخواستم دکمه ادامه خرید رو ویرایش کنم. فیلدهای این دو گزینه جا (نام و نشانی) مشخصی نداره که مستقیم از توی هاست ویرایششون کنیم و نیازی به نصب لوکال نباشه؟ (البته خودم به شخصه دارم پیشنهاد ادمین رو انجام می دم و روی لوکال نصب می کنم ولی می خواستم پیشنهادها توی یک تاپیک جمع بشن تا در آینده اگر کسی با جستجو به اینجا رسید بهترین راه رو داشته باشه) http://uupload.ir/files/eig0_1.jpg http://uupload.ir/files/lits_2.jpg در قالب سایت دیگه که دسترسی به بومی سازی > ترجمه ها وجود داره این عبارت «ادامه خرید» رو در این بخش ها تونستم پیدا کنم (از پیشخوان پرستاشاپ) و تغییرشون بدم order-address-multishipping - 15 shopping-cart - 42 products-comparison - 13 order-payment - 33 order-carrier - 29 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 میشه از توی هاست هم تغییر داد اما نمیشه چیز جدیدی رو ترجمه کرد فقط میشه تغییر دادبعد از تغییر باید حافظه موقت پرستاشاپ رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 میشه از توی هاست هم تغییر داد اما نمیشه چیز جدیدی رو ترجمه کرد فقط میشه تغییر دادبعد از تغییر باید حافظه موقت پرستاشاپ رو پاک کنید جناب زاکریان نمی دونید این دو گزینه (دکمه ی ادامه ی خرید) کجای هسات هستند؟ توی فایل ها که نبودند:http://uupload.ir/files/pty_capture.jpgتوی دیتابیس هستند و باید از اونجا تغییر کنند؟---اینکه روی لوکال نصب نکردم اینه که شانس ندارم!!! برپایه ی این آموزش:http://ipresta.ir/forum/topic/11-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84/می خواستم نرم افزار WampServer رو نصب کنم که از بدشناسی در زمان اجرای نرم افزار با این ارور روبرو می شم:http://uupload.ir/files/5o06_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 ترجمه عبارت "ادامه خرید" در سبد خرید در مسیر:themes/paniz/modules/blockcart/translations/fa.php و در صفحه خرید در مسیر:themes/paniz/lang/fa.php قرار داره. فقط بعد از تغییر ترجمه در این بخش ها حتما باید حافظه موقت رو پاک کنید فقط مراقب باشید ساختار فایل ها رو دستکاری نکنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 راستی مشکل خطایی که برای نصب ومپ هم گرفتید بخاطر نصب نبودن Microsoft Visual C++ Redistributable روی ویندوزتونه واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 راستی مشکل خطایی که برای نصب ومپ هم گرفتید بخاطر نصب نبودن Microsoft Visual C++ Redistributable روی ویندوزتونه سپاس گزار هستم از راهنمایی شما و آدرس ترجمه ها.امیدوارم دست کم این مزاحمت های ما باعث بشه در آینده اگر کسی این مشکل براش پیش اومد بتونه استفاده کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .