bashir_legend ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 با سلام.دوستان عزیز چند روزیه با ی مشکل عجیب برای ثبت نام مشتری جدید مواجه شدم.کاربر جدید موقع ثبت اطلاعات مربوط تاریخ تولد با پیام "تاریخ تولد نامعتبر" مواجه میشه. البته این مشکل تیکت کردم و گفتن اینجا مطرح کنم.ممنون میشم کمک کنین.برای مثال: 31 اردیبهشت 1361 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلامآدرس ؟نسخه ؟ارتقا دادید پرستاشاپتون رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir_legend ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلامآدرس ؟نسخه ؟ارتقا دادید پرستاشاپتون رو ؟depmarket.comنسخه 1.6پیغام آپدیت اومده ولی میترسم مشکل همخونی با ماژولا ب وجود بیاد.راه کاری هست غیر آپدیت مشکلون برطرف شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .