tofighsob ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلام براساتیدوقتی من ایمیلی از سایت من برای مشتری میره زیرش مینویسه پرستاشاپیا ادرس سایتم رو تلگرام برای کسی میفرستم مینویسه پرستاشاپ چطوری میشه حرف کرد مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 اگر اشتباه نکنم باید از این بخش برین و توضیح متا و عنوان صفحه رو به دلخواه بزارین تنظیمات > سئو و URL ها > ویرایش INDEX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 من مثل روش ذوست عزیز رفتم ذخیره کردم اماباز وقتی ادرس میفرستم واسه کسی باز پرستاشاپ تایپ میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 گمان کنم باید چند روزی بگذره. البته باز هم چشم به راه راهنمایی دیگر دوستان هم باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 کمی زمان میبره صبور باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .