shahcar ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 با سلام از قالب اسمان ابی استفاده می کنم برای پرستا 1.6جدیدا این قالب در موبایل ها به هم ریخته شده است و درست نشان داده نمی شود در نتیجه می خواهم حالت ریسپانسیو بودن قالب را خاموش کنم تا در موبایل ها به صورت دستکتاپی نشان داده شود....از کجا خاموششش کنم ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 فکر نمیکنم چنین قابلیتی داشته باشهقالب رو مجدد نصب کنید تا مشکلات ناشی از دستکاری های خودتون رفع بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : shahcar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 با سلام از قالب اسمان ابی استفاده می کنم برای پرستا 1.6جدیدا این قالب در موبایل ها به هم ریخته شده است و درست نشان داده نمی شود در نتیجه می خواهم حالت ریسپانسیو بودن قالب را خاموش کنم تا در موبایل ها به صورت دستکتاپی نشان داده شود....از کجا خاموششش کنم ..... تو بخش جستجوی ماژول ها تایپ کنید "تنظیمات قالب" برین داخل تنظیمات قالبتون و حالت ریسپانسیو رو غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahcar ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 تو بخش جستجوی ماژول ها تایپ کنید "تنظیمات قالب" برین داخل تنظیمات قالبتون و حالت ریسپانسیو رو غیر فعال کنید با تشکرقالبم ساده ست و ماژول تنظیمات ندارهایا نمی شود با تغییر کد های قالب ریسپانسیو قالب را خاموش کرد...allmode.biz نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahcar ارسال شده در فروردین 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 الووو کسی نیست اینجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parisa-dolatabadi ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 من هم این مشکل رو دارم از قالب پارمیس استفاده میکنم و میخوام از حالت ریسپانسیو خارج کنم تا منوی افقی که شاخه ها رو نشون میده تو گوشی به صورت کامل نشون داده بشه و علامت + نداشته باشه.در تنظیمات قالب قسمت موبایل وقتی گزینه ی" میخواهم آن را غیر فعال کنم " را انتخاب می کنم هیچ تاثیری در منوی افقی شاخه ها ندارد و قسمت های دیگر را تغییر می دهد. لطفا راهنمایی کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .