taher67 ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 سلام دوستان نمیدونم موضوع رو درست انتخاب کردم یا نه ؟من میخاوم داخل لینک هام home و html نباشه مثلا http://iranglasses.com/home/test.htmlمیخوام که به این شکل بشهhttp://iranglasses.com/testاگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 تنظیمات - سئو و URL ها - لینک آشنا (Friendly URL) رو فعال کنید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 درودلینک آشنا (Friendly URL) قبلا فعال بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 چرا میخواین پسوند html رو نشون نده ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 درسته من متنتون رو بد متوجه شدم. کد زیر رو به آخر فایل .htaccess اضافه کنید: RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^\.]+)$ $1.html [NC,L] واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 چرا میخواین پسوند html رو نشون نده ؟! برای سئو خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 ببخشید من تو cpanel فایل htaccess رو پیدا نمیکنم اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون میشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 داخل پوشه public_html هست. اگر در پوشه نصب کردید پرستاشاپ رو باید وارد اون پوشه بشیدممکنه فایل htaccess تون مخفی باشه در این صورت یا باید از حالت legacy file manager استفاده کنید یا گزینه "Show dot files یا همون Show hidden files" رو موقع ورود به File Manager هاستتون بزنید یا با نرم افزارهای FTP مثل FileZilla وارد هاستتون بشید تا فایل رو مشاهده کنید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 ادمین جام ممنون از راهنماییت1 : داخل لینک هام home پاک شد ممنون ولی html همچنان موجوده2 : آیا امکانش هست که پست هایی که قبلا دادم url آنشانون را دسته جمعی عوض کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در تیر 16، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2018 سلام دوستان الان یه سایت دیگه راه انداختم که باز هم همین مشکل دارم در پست اول نوشتم طبق فرموده های Admin کد هایی که دادن رو داخل فایل مربوطه جا گذاری کردم ولی همچنان در لینک هایم و محصولات جدیدی که اضافه میکنم home/test.html یعنی Home و .html رو میخوام حذف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در تیر 17، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2018 کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در تیر 18، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2018 دوستان راهنمایی میخوام :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در تیر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 کسی نیست کمکمون کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 از مسیر تنظیمات - سئو و URLها از بخش "شمای URLها" فیلد مسیر به سوی محصولات رو از {category:/}{id}-{rewrite}{-:ean13}.html به {category:/}{id}-{rewrite}{-:ean13} تغییر بدید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در تیر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 ممنون از مدیر عزیز درست شد فقط اینکه " http://fashionsalad.ir/home/ " این Home رو چطوری نیتونم بردارم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2018 نیازی نیست home رو بردارید. دلیل نمایش home اینه که شاخه پیش فرض محصولتون رو گذاشتید روی شاخه "خانه". اگر شاخه پیش فرض هر محصول رو تغییر بدید دیگه اون home نمایش داده نمیشه واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .