رفتن به مطلب

نصب نشدن ورژن جدید پرستاشاپ

reza914

پست های پیشنهاد شده

سلام.

من از انجمن قالب جدید رو دانلود کردم و الان دارم نصب میکنم نصب نمیشه. اشکال از کجاست؟

http://tarkibgastabriz.com/3/install/index.php

از دایرکت ادمین استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر تمام مراحل رو درست رفتین احتمالا یا سرعت پایینه یا موقع اکسترکت مشکل داشته یا هاست محدودیتی در یک پارامتر خاص برای شما اعمال کرده.دوباره بک اپ رو برگردونین و نصب رو دوباره انجام بدین.اگه نشد بسته نصب رو بخرین

لینک به دیدگاه

اگر تمام مراحل رو درست رفتین احتمالا یا سرعت پایینه یا موقع اکسترکت مشکل داشته یا هاست محدودیتی در یک پارامتر خاص برای شما اعمال کرده.دوباره بک اپ رو برگردونین و نصب رو دوباره انجام بدین.اگه نشد بسته نصب رو بخرین

من به اشتباه نوشتم قالب جدید !!!

ببخشید

من ورژن جدید پرستاشاپرو از انجمن قسمت دانلود پرستاشاپ دانلود کرده و آپلود کرده و سپس اکسترکت کرده و سپس همشو انتخاب و به داخل پابلیک ریختم.

الان که میزنم آدرس سایتم رو میاد بالا و نصب هم میاد ولی از قسمت تائید قوانین به بعد نمیره و تازه در مرحله اول تغییر زبان به فارسی هم برمیگرده به انگلیسی و فارسی هم نمیشه.

به پشتیبانی هاست تیکت زدم گفتند که مشکلی در هاست نیست. نسخه پرستاشاپی که دانلود کردم مشکل داره.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

فایل ها رو یه بار پاک کنید دوباره اکسترکت کنید ، مشکل از پرستاشاپ نیست ، چون این همه فروشگاه نصب کردن و دارن استفاده میکنن و اگر قرار بر وجود مشکل بود از بین صد ها نفر یه نفر گزارش میداد حتما .

لینک به دیدگاه

فایل ها رو یه بار پاک کنید دوباره اکسترکت کنید ، مشکل از پرستاشاپ نیست ، چون این همه فروشگاه نصب کردن و دارن استفاده میکنن و اگر قرار بر وجود مشکل بود از بین صد ها نفر یه نفر گزارش میداد حتما .

من چندین بار امتحان کردم ولی حل نشده.

میتونین بگین دقیقا مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...