ghalamoo ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 با سلاممن در ضمیمه یک عکس قرار داده ام که مربوط میشه به فوتر پرستاشاپ 1.6یه قسمت هست تو فوتر که شبکه های اجتماعی و خبر نامه توش قرار میگیره .من این دو ماژول را غیر فعال کرده ام و میخوام بک گراند زیرش هم رنگ قسمت فوتر بشه.اگه دقت کنید رنگش کمرنگتره.یا حذف بشه کلا این تیکه یا بشه هم رنگ فوترش کرد.با فلش تو عکس نشون دادم.هر چی تو css ها گشتم نشد درست کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 ببخشید یادم رفته بود پیوست کنم الان پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 اون قسمت background نیست بلکه border هست. اگر اشتباه نکنم کلاسش هم footer-container هست. آموزش فایرباگ رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در فروردین 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 اون قسمت background نیست بلکه border هست. اگر اشتباه نکنم کلاسش هم footer-container هست. آموزش فایرباگ رو در انجمن مطالعه کنیدborder به این بزرگی؟ حداقل 60 پیکسل ارتفاع داره این.کلی تو کدای css گشتم که حذفش کنم نشد.کسی نمیدونه چطوری میشه حذفش کرد یا رنگشو تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 ببخشید یادم رفته بود پیوست کنم الان پیوست کردمhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif1.pngآدرس سایت رو میدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nourbakhsh ارسال شده در مهر 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2019 سلام دوستان من میخوام رنگ باکسی که توضیحات داخل شاخه (category) درونش هست رو عوض کنم و متاسفانه کدنویسی هم بلد نیستم. میشه لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم رنگش رو به 43bebd# تغییر بدم؟ تصویر مربوط به مطلب رو در پیوست قرار میدم که دقیق متوجه منظورم بشین. پیشاپیش ممنونم از لطفتون http://s8.picofile.com/file/8367811826/Untitled_1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2019 سلام دوستان من میخوام رنگ باکسی که توضیحات داخل شاخه (category) درونش هست رو عوض کنم و متاسفانه کدنویسی هم بلد نیستم. میشه لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم رنگش رو به 43bebd# تغییر بدم؟ تصویر مربوط به مطلب رو در پیوست قرار میدم که دقیق متوجه منظورم بشین. پیشاپیش ممنونم از لطفتون http://s8.picofile.com/file/8367811826/Untitled_1.jpg سلام وارد هاست و مسیر زیر بشید : themes/default-bootstrap/css/category.css/.. فایل category.css رو برای ویرایش باز کنید و.content_scene_cat .content_scene_cat_bg به دنبال بگردید. اینجا می تونید کد رنگ رو تغییر بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nourbakhsh ارسال شده در آبان 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2019 سلام وارد هاست و مسیر نصب پرستاشاپ بشید. themes/default-bootstrap/css/global_rtl.css/... فایلglobal_rtl.css رو برای ویرایش باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید و اونو بردارید: @media (min-width: 768px) .footer-container { background: url(../img/footer-bg.png) repeat-x #333; } موفق باشید ممنونم از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .