sam302 ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 با سلاموقتی یک سفارشی مشتری میده چجوری میشه فاکتور رو ویرایش کرد؟؟؟دیفالت رو خیلی بد نشون میده http://takbaazar.ir/ واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در فروردین 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2016 سوال بنده هم همینه.. برای اینکه الکی انجمن شلوغ نشه از گذاشتن تاپیک جدید امتناع کردم.. تو بخش مدیریت سفارش ها >> فاکتور... قابلیت پرینت PDF فایل فاکتور مشتری هست.. اما بهم ریخته هست و چیزای غیر ضروری توشه مثل آدرس صورتحساب... لطفا بگید از کجا میشه مرتبش کرد واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در فروردین 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 خواهش میکنم لطفا جواب بدین من خیلی مشکل دارم با این مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armindel ارسال شده در خرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 سلاممنم این مشکلو دارم نمیتونم سفرشی که مشتری داده و هنوز براش ارسال نکردمو ویرایش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در خرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2016 اگر هزینه ای هم داره بنده میدم. فقط این مورد رو یکی از مدیران برنامه نویسان پیگیری کنند ممنون میشم.. سه ماهی هست این تاپیک بی پاسخ مونده.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 اگر هزینه ای هم داره بنده میدم. فقط این مورد رو یکی از مدیران برنامه نویسان پیگیری کنند ممنون میشم.. سه ماهی هست این تاپیک بی پاسخ مونده..سلامبنده هم دقیقن همین مشکل رو دارم.کمک کنین خواهشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .