digitalyar ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 با سلام، من در حال حذف و نصب ماژول بلاگ smart بودم که یهو صفحه ارور HTTP 500 داد و دیگه امکان رفرش و ورود دوباره هم نداد! بقیه بخش ها کار میکنن ولی این قسمت دیگه کار نمیکنه1 ممکنه از سرور باشه؟ راهی اگر به نظر دوستان میرسه بفرمایندارور هم اینه :[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/ersalini/public_html/modules/smartblogaddthisbutton/smartblogaddthisbutton.php:require_once(): Failed opening required '/home/ersalini/public_html/modules/smartblog/smartblog.php' (include_path='/home/ersalini/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digitalyar ارسال شده در فروردین 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 درست شد ! از دیتابیس مازول که ارور داده بود رو کلا دیلیت کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .