teatreroyaha ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 سلام و وقت بخیر من تازه پرستاشاپ رو نصب کردم و بالا اوردم و قالب کریسمس رو که رایگان هستش بطور ازمایشی نصب کردم که هنگام نصب هیچگونه اروری نشون نداد و با موفقیت بود ولی این آدرس فروشگاهمه قالب بهم ریختس ولی فقط قسمت تبلیغات و اسلایدر و تاحالا هیچ ماژولی هم نصب نکردن ممنون پیشاپیش اگه ج بدینrozlife.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 سلامکو آدرس فروشگاه ؟؟؟یه بار قالب پیشفرض رو فعال کنید و مجددا قالب کریسمس رو فعال کنید. احتمالا مشکل حل خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در فروردین 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 دوستان کسی نمیدونی قالب چرا اینجوری میشه قسمت لوگو های و قسمت تبلیغات چرا بهم میریزه یه عکسم گذاشتم دوستان http://uupload.ir/files/qsrm_99999.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 احتمالا سی اس اس های قالبتون رو دستکاری کردید دیگه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در فروردین 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 نه آقای مدیر من هیچ چیزی رو دست کاری نکردم بطور آزمایشی غیر از قالب کریسمس قالب زمستان رو هم ازمایش کردم و لی این مشکل وجود داشت و قسمت پایین مشکل داره !داخل فایل نصبی هر دو قالب یک پوشه themes وجود دارد که تشکیل شده ار پوشه های زیاد و یک فایل config ایا همین دو تا فایل و پوشه باید باشد دیگه درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 این بخش ها به صورت کد نویسی شده در داخل ویرایشگر ایجاد شده اند ، به عبارت دیگر شما باید از داخل ویرایشگر ماژول ( بلوک محتوای دلخواه ) این بخش ها را ایجاد کنید مثل دمو ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahramz ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 سلام من هم دقیقا به همچین مشکلی برخوردم هیچ دستکاری هم نکردم.در حقیقت مثل این میمونه که قالب اول و قالب جایگزین با ام ادغام شدن! هرکاری میکنم درست نمیشن.چند بار اسکریپت رو پاک کردم باز نصب کردم ولی باز درست نشد لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 آدرس سایتتون؟ قالبتون؟ اطلاعات و جزییات دقیق بفرستید وقتی سوالی رو مطرح میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .