ghalamoo ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 با سلام.من هم از قالب پیشفرض 1.6 استفاده میکنم اما ستون سمت چپ یا راست فعلا نمیشه. از قسمت تنظیمات -> قالب ها ->تنظیمات پیشرفته ->ستون راست پیش فرض را بله میکنم.حتی زیرش مطابق عکس ضمیمه شده برای ستون سمت راست به طور امتحانی چند تا چیز میزنم که نشون بده اما انگار نه انگار.کجای کارم اشتباهه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 اگر ماژولی در ستون نباشه ، ستون رو نشون نخواهد داد . ماژول ها رو باید به ستون وصل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در فروردین 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 چطور یه ماژول را به ستون سمت راست وصل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .