BOLGANO ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 من در بعضی از سایت ها دیدم که متحرک اونم اگه میشه لطف بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
talari ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 سلام من قالب سهند رو دارم مطالب دوستان رو خوندم اما مشکل ام حل نشد میشه لطفا راهنمایی کنید بتونم لوگوی ساماندهی رو بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 سلام من قالب سهند رو دارم مطالب دوستان رو خوندم اما مشکل ام حل نشد میشه لطفا راهنمایی کنید بتونم لوگوی ساماندهی رو بزارم سلام. چه مشکلی دارید؟ میخواید توی ستون بزارید یا جای دیگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
talari ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 سلام. چه مشکلی دارید؟ میخواید توی ستون بزارید یا جای دیگه؟ سلام مي خوام توي فوتر سايت قرار بدم كنار نماد اعتماد واکنش ها : rahha و niloofar 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 لطفا مشکلتون رو دقیق توضیح بدین. متاسفانه نمیشه طبق حدسیات راهنمایی کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
talari ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 لطفا مشکلتون رو دقیق توضیح بدین. متاسفانه نمیشه طبق حدسیات راهنمایی کنیم با سلام عكس رو براتون اپلود ميكنم مي خوام كنار نماد قرار بگيره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 بله متوجه شدم از اول که خواست شما این هست ولی نگفتین چرا کنار نماد قرار نمیگیره؟ مشکلتون چیه؟ جای دیگه ای قرار میگیره؟ کنار نماد میاد اما قشنگ نیست؟ در کل بعید میدونم این مشکل رو بشه از طریق انجمن حل کرد چون نیاز به بررسی و رفع مشکل مستقیما در سایت شماست. بنابراین توصیه میکنم از خدمات پشتیبانی سایت استفاده کنید. واکنش ها : talari 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadsl ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 بله متوجه شدم از اول که خواست شما این هست ولی نگفتین چرا کنار نماد قرار نمیگیره؟ مشکلتون چیه؟ جای دیگه ای قرار میگیره؟ کنار نماد میاد اما قشنگ نیست؟ در کل بعید میدونم این مشکل رو بشه از طریق انجمن حل کرد چون نیاز به بررسی و رفع مشکل مستقیما در سایت شماست. بنابراین توصیه میکنم از خدمات پشتیبانی سایت استفاده کنید. من هم این مشکل رو دارم تو فوتر نمیاد توی موقعیت ها هم فقط میشه توی ستون سمت چپ و ستون سمت راست قرارش داد! واکنش ها : rahha و niloofar 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
talari ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 من هم این مشکل رو دارم تو فوتر نمیاد توی موقعیت ها هم فقط میشه توی ستون سمت چپ و ستون سمت راست قرارش داد! سلام با راهنمايي پشتيباني از اين لينك دانلود كن احتمالا ماژول قديمي رو گذاشتي جديد رو دانلود كن اگر 2 تا نماد اعتماد و ساماندهي رو داري كد هارو بزار پشت هم بعد وارد كن http://ipresta.ir/forum/topic/7823-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
talari ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 بله متوجه شدم از اول که خواست شما این هست ولی نگفتین چرا کنار نماد قرار نمیگیره؟ مشکلتون چیه؟ جای دیگه ای قرار میگیره؟ کنار نماد میاد اما قشنگ نیست؟ در کل بعید میدونم این مشکل رو بشه از طریق انجمن حل کرد چون نیاز به بررسی و رفع مشکل مستقیما در سایت شماست. بنابراین توصیه میکنم از خدمات پشتیبانی سایت استفاده کنید. مشكل هم مرتفع شد اما لوگو ها زير هم قرار ميگيرن مي خوام بيان كنار هم سمت چپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir najmi ارسال شده در شهریور 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2017 با سلام و خسته نباشید. من میخوام ماژول ساماندهی رو در صفحه اصلی قالب سهند در فوتر قرار بدم ولی متاسفانه هوک نداره. باید چیکار کنم؟ ممنون میشم کمک کنید. با تشکر واکنش ها : niloofar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
slamdunk ارسال شده در مهر 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2017 میشه کاری کرد که این ماژولو بزاریم پایین سایت جایی که اطلاعات فروشگاه هست (پایین چپhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifScreenshot (36).png) یه جوون مرد پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه میخوام که ماژول لوگوی ساماندهیو (رضی)بزارم قسمت پایین سایت سمت چپ (سمت چپ پایین اطلاعات فروشگاه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 با سلام ماژول ساماندهی در فوتر قرار نمیگیره. میتونید از ماژول نماد استفاده کنید و کد ساماندهی تون رو در باکس "کداصلی نماد" بعد از کدهای نماد در پیکربندی ماژول قرار بدید. لینک ماژول نماد : http://ipresta.ir/forum/topic/7823-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C/ واکنش ها : niloofar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در آبان 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2017 من هم این مشکل رو دارم تو فوتر نمیاد توی موقعیت ها هم فقط میشه توی ستون سمت چپ و ستون سمت راست قرارش داد! سلام و وقت به خير من هم مشكل دوستان رو دارم، قالب سهند دارم و ميخام نماد و ساماندهي هر دو كنار هم در فوتر قرار گيرند. در صورتي كه اونطور كه من متوجه شدم، گويا قالب سهند اين امكان را ندارد . قرار گرفتن يك نماد در فوتر و يك نماد در سمت راست يا چپ صفحه، ظاهر سايت را خيلي نامناسب ميكند لطفا در مورد حل اين مسيله راه حل مناسبتري ارايه دهيد. با سپاس از زحمات دوستان عزيز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asalmasal ارسال شده در دی 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 سلام من ماژول سامندهی رو که نصب میکنم جایی در سایت نمایش نمیده قالب پیش فرضه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 سلام ساماندهی بصورت پیش فرض در ستون سایت نمایش داده میشه. چک کنید که در سایتتون ستون فعال باشه همچنین از منو ماژول ها >> جایگاه ها (موقعیت ها) ببینید در هوک های rightColumn و leftColumn قرار گرفته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 دوستان من کد ساماندهی رو در ادامه ی کد اینماد در ماژول اینماد گذاشتم اما به این صورت زیر هم نشون می ده. آیا راهی هست که این نمادها که در ستون کناری هستند در کنار هم نشون داده بشه؟ واکنش ها : niloofar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 راه حلش اینه داخل اون کادر کدنویسی کنید به این شکل : <div class="col-xs-12 col-sm-5">کد نماد اینجا</div><div class="col-xs-12 col-sm-7">کد ساماندهی اینجا</div><div style="height:1px;clear:both"></div> ممکنه نماد و ساماندهی داخل هم فرو برن که باید فایل tpl ماژول نماد رو باز کنید و عرض رو از 150 به 270 تغییر بدین واکنش ها : nasimparsi و niloofar 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 راه حلش اینه داخل اون کادر کدنویسی کنید به این شکل : <div class="col-xs-12 col-xs-6"> کد نماد اینجا </div> <div class="col-xs-12 col-xs-6"> کد ساماندهی اینجا </div> <div style="height:1px;clear:both"></div> ممنون بهمن گرامی من کد مورد نظر رو + کد افزوده شده به آخر کد رو اجرا کردم. مشکل لینک و کلیک روی لوگوها درست شد اما فقط مورد چپ چین بودن در بلوک وجود داره یعنی لوگوها رفتن چسبیدن به سمت چپ و به نظر وسط چیسن نمی شن لطفا عکس رو ببنید: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 راه حلش اینه داخل اون کادر کدنویسی کنید به این شکل : ممکنه نماد و ساماندهی داخل هم فرو برن که باید فایل tpl ماژول نماد رو باز کنید و عرض رو از 150 به 300 تغییر بدین البته من عرض 300 رو آزمایش کردم خیلی زیاد بود. اما بنا به راهنمایی شما گذاشتم روی 200 خیلی خوب شد. فقط همون مورد چپ چین بودن مونده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2017 کد بروز شد واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2017 کد بروز شد لوگوها با کد جدید دوباره عمودی شدن یعنی با این کد اگر اشتباه نکرده باشم کد جدید هست که ویرایش کردین <div class="col-xs-12 col-xs-5"> کد نماد اینجا </div> <div class="col-xs-12 col-xs-7"> کد ساماندهی اینجا </div> <div style="height:1px;clear:both"></div> به این صورت در اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 3، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2017 دوباره کدها رو ببینید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehran Maly ارسال شده در اسفند 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2017 چطور میشه اون رو در فوتر قرار داد ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2017 سلام از لینک زیر میتونید نماد در فوتر رو دانلود و نصب کنید. http://ipresta.ir/forum/topic/7823-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .