B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 با استفاده از ماژول زیر میتوانید لوگوی ساماندهی فروشگاه های اینترنتی را در فروشگاه خود نمایش دهید ( ستون راست یا چپ )mysamandehi.zip واکنش ها : nasserheidary، mehran2020، asalmasal و 3 نفر دیگر 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 با تشکر از جناب رستم پور باعث و بانی این زحمت بنده بودم ، ببخشیدبا تشکر واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 با استفاده از ماژول زیر میتوانید لوگوی ساماندهی فروشگاه های اینترنتی را در فروشگاه خود نمایش دهید ( ستون راست یا چپ )سلام اقا بهمناین ماژول مشکل داره و وقتی که نصب میشه سرعت لود سایت خیلی میاره پایین من تست کردم وقتی نصب هست سرعت لود سایت 90 ثانیه هست ولی وقتی غیر فعال میشه سرعت لود سایت میشه 3-4 ثانیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در تیر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 با سلام در نسخه 1.6.1.2 نماد را نمایش نمی دهدلطفا کمک کنید باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در تیر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 سلام اقا بهمناین ماژول مشکل داره و وقتی که نصب میشه سرعت لود سایت خیلی میاره پایین من تست کردم وقتی نصب هست سرعت لود سایت 90 ثانیه هست ولی وقتی غیر فعال میشه سرعت لود سایت میشه 3-4 ثانیهمن الان رو سایتم نصب هست مشکلی ندارم شاید مشکل از جای دیگر باشد با سلام در نسخه 1.6.1.2 نماد را نمایش نمی دهدلطفا کمک کنید باتشکر من نیز همین مشکل رو داشتم رفتم از ساماندهی از دوباره کد رو ورداشتم قرار دادم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 من الان رو سایتم نصب هست مشکلی ندارم شاید مشکل از جای دیگر باشد من نیز همین مشکل رو داشتم رفتم از ساماندهی از دوباره کد رو ورداشتم قرار دادم درست شدمشکل اینه که زمانی که فایل را می خواهم ذخیره کنم به صفحه این صفحه در دسترس نیست که داخل سایت است ارجاع داده میشه و کد ذخیره نمی شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2016 سلام و ممنون بابت ماژولمن یه مشکلی دارم ماژول نصب کردم اما تو ساماندهی میگه متاتگ در صفحه اصلی و متا تگی که میده رو میزارم قبول نمی کنه یعنی تایید نمی کنهایراد کارم کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2016 هیچی مشکل این قسمت حل شد. باید کد از ساماندهی بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2016 من بدون مشکل نصب کردم. دست گل تون درد نکنهفقط الان یه مقدار همه چیز رفته به سمت چپ. سمت راست صفحه اصلی ام خالیهمیشه این کاری بکنم ظاهرش بهتر شه http://uupload.ir/files/8zon_444.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2016 من بدون مشکل نصب کردم. دست گل تون درد نکنهفقط الان یه مقدار همه چیز رفته به سمت چپ. سمت راست صفحه اصلی ام خالیهمیشه این کاری بکنم ظاهرش بهتر شه http://uupload.ir/files/8zon_444.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 ماژول رو از صفحه index بردارید یا این که چند ماژول دیگه رو مثل مثلا شاخه ها برای صفحه index اضافه کنیدمراحل کار هم به این شکل هست:ماژول ها - موقعیت هادر اینجا بخش "displayLeftColumn" رو پیدا کنید و ماژول مورد نظر رو ویرایش کنید. حالا از لیستی که نمایش داده شده کلید Ctrl رو نگه دارید و صفحه index رو انتخاب کنید واکنش ها : rahha و shikotak 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2016 ممنون از پاسخ تونفقط یه سوالی . بعضیا چظوری گذاشتن کنار نماد اعتماد ؟من تو پارمیس ام می تونم این کار بکنم؟ واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 ممنون از پاسخ تونفقط یه سوالی . بعضیا چظوری گذاشتن کنار نماد اعتماد ؟من تو پارمیس ام می تونم این کار بکنم؟ سلام با نمایش زنده در قسمت موقعیت ماژول ها میتونید براحتی با موس ماژول را انتخاب و زیر نماد اعتماد بگذارید واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام با نمایش زنده در قسمت موقعیت ماژول ها میتونید براحتی با موس ماژول را انتخاب و زیر نماد اعتماد بگذاریدممنونم. زیر لوگو نماد اعتماد میاره اما من میخام کنار هم باشن. نماد اعتماد و ساماندهی تو یه ردیف کنار هم قرار بگیرن. برای اون اگر کسی راهکار داره لطفا راهنمایی کنه واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadsl ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 ممنونم. زیر لوگو نماد اعتماد میاره اما من میخام کنار هم باشن. نماد اعتماد و ساماندهی تو یه ردیف کنار هم قرار بگیرن. برای اون اگر کسی راهکار داره لطفا راهنمایی کنه کسی نمیدونه چطور میشه این دو تا نماد رو کنار هم داشت؟سایز لوگوی ساماندهی رو نمیشه تغییر داد؟ واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2016 کسی نمیدونه چطور میشه این دو تا نماد رو کنار هم داشت؟سایز لوگوی ساماندهی رو نمیشه تغییر داد؟چرا میشه سایز رو تغییر داد.آدرس ساییتون رو بدید بگم کجارو باید تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 قالب من پارمیس هست. اگر امکان تغییر داره لطفا بفرمایید که دوتا لوگو کنار هم قرار بگیرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadsl ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 چرا میشه سایز رو تغییر داد.آدرس ساییتون رو بدید بگم کجارو باید تغییر بدید pandatoy.irلوگوی ساماندهی رو اصلا نشون نمیده چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Next Developer ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 دوستان عزیز سلاممن در قسمت آپلود فایل txt که باید در صفحه اصلی قرار گیرد و از مسیر اصلی سایت به آن دسترسی پیدا کرد مشکل دارم کسی میتونه راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 مشکل دارید ؟ مشکل چی هست ؟ کد دریافتی رو داخل ماژول قرار میدید و ذخیره میکنید همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorkheshop ارسال شده در بهمن 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2016 من الان رو سایتم نصب هست مشکلی ندارم شاید مشکل از جای دیگر باشد من نیز همین مشکل رو داشتم رفتم از ساماندهی از دوباره کد رو ورداشتم قرار دادم درست شد سلام دوست عزیز من نصب کردم کدم توش زدم اما تو سایت مشاهده نمیشه www.sorkheshop.ir واکنش ها : BOLGANO 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 سلام دوست عزیز من نصب کردم کدم توش زدم اما تو سایت مشاهده نمیشه www.sorkheshop.ir یه پستی ادمین در جواب سوال من گذاشته بود. باید به ماژول ها/ موقعیت ها برید و اونجا تعیین کنید که نماد کجاها نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 چرا میشه سایز رو تغییر داد. آدرس ساییتون رو بدید بگم کجارو باید تغییر بدید سلام میشه برای سایت من بگید چکار کنم shikotak.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kafshebinazir ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 با سلامدوستان مشکل عجیبی پیدا کردم دقیقا کد نماد اعتماد الکترونیکی رو کپی و در قسمت دوم ماژول کپی میکنم و ذخیرهولی پیغام متاتگ در صفحه اصلی قرار نگرفته رو میده! دوباره واسه نماد ساماندهی هم همین داستان ادامه دارهقالبم زمستونه و ماژول هام همگی بروز شدنالان دو روزه خواب و خوراک ندارم تورو خدا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BOLGANO ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 سلام و درود اساتید محترم بنده ماژول رو نصب کردم الان میخوام ماژول که نصب شده در صفحه اصلی بالا تر قرار بگیره الان خیلی رفته پایین ممنونم میشوم جواب بدید با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .