worldmohammad ارسال شده در فروردین 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 سلام یه اموزش دررابطه با حذف گزینه های اضافی وزیادی که توی پرستاشاپ برای سایت های فروشگاه دانلود فایل هست میخاستم.به نظرم نیازی نیست که کاربر برای خرید یه فایل این همه گزینه های اضافی ومزاحم روپرکنه.کار گروه dbs روهم دیدم که سبدخرید طراحی کرده بودن ولی بعداز خرید قالب پولی نمونده برام که بخوام اونو تهیه کنم. برای همین دنبال آموزش هستم که خودم یچیزی یادهم بگیرمووکامرس رودستکاری کردم درست شد تواین یکی موندمانگلیسی هم باشه موردی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 سلام و درودبا آموزش نمیتونید اینکارو انجام بدین ، فقط با ماژول میشه ، ماژول سبد خرید فایل در بازارچه موجوده . واکنش ها : worldmohammad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldmohammad ارسال شده در فروردین 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 سلام و درودبا آموزش نمیتونید اینکارو انجام بدین ، فقط با ماژول میشه ، ماژول سبد خرید فایل در بازارچه موجوده . اون که قیمتش نجومیه به دردم نمیخورهپس روی همون وردپرس باشیم بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .