mchmoji ارسال شده در فروردین 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 با سلامت فکر میکنم تیتر گویای سوالم باشه ادرس های کنونی پرستا برای محصولات و دسته بندی بدین صورته: www.presta.com/دسته-بندی-اول و www.presta.com/محصول-اول من میخام بعد از ادرس سایت یک نوشته به نام محصولات و منو ه اون اضافه کنم که این شکلی شود : www.presta.com/prodect/دسته-بندی-اول و www.presta.com/main/محصول-اول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 up نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 قبل از هر سوال جستجو کنید چندین تاپیک در این باره وجود دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلام بنده قبلش سرچ کردم ولی به جوای نرسیدم. دو تایپک دقیقا مشابهسوالم بود که پاسخی درش نبود ممنون میشم لینکی قرار بدید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 اپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 با سلام پاسخگویی در انجمن واقعا در حد صفر هست با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 اپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 دوست عزیز اینجا مگر چت رومه؟از بخش تنظیمات - سئو و URL ها میتونید نحوه لینک دهی رو عوض کنید واکنش ها : mchmoji 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 دوست عزیز اینجا مگر چت رومه؟از بخش تنظیمات - سئو و URL ها میتونید نحوه لینک دهی رو عوض کنید سلام ممنون از پاسختون در چت روم هر دقیقه پیام میدن، من هر 24 ساعت پستم رو میارودم بالا تا راهنماییم کنید اسپم نمیدم با تشکر از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchmoji ارسال شده در فروردین 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 خوب من الان وارد تنظمیات سئو شدم میشه بگید دقیقا از کدوم قسمت میتونم این تغیرات رو بدم ؟ ارسالی 19 January 2016 - 04:07 AMبا سلامت فکر میکنم تیتر گویای سوالم باشه ادرس های کنونی پرستا برای محصولات و دسته بندی بدین صورته: www.presta.com/دسته-بندی-اول و www.presta.com/محصول-اول من میخام بعد از ادرس سایت یک نوشته به نام محصولات و منو ه اون اضافه کنم که این شکلی شود : www.presta.com/prodect/دسته-بندی-اول و www.presta.com/main/محصول-اول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 سلامباید لینک آشنا رو فعال کنید تا تنظیمات شمای urlها فعال شود موفق باشید واکنش ها : ebisat و mchmoji 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .