amir.yahyavi ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 سلام من نزدیک به یک هفته است که پرستا شاپ فارسی را رو هاست نصب کردم و سایتم رو بالا آوردم ام هر سه دفعه آی پی من بلک شد و دسترسی به cpanel نداشتمکارشناسای هاست هر دفعه اعلام xss attack کردند و اعلام کردند favicon مشکل دارد من در هر سه دفعه favicon خودم را قرار داده بودم در مرتبه سوم cpanel باز شد تا من favicon را حذف کنم پس از آنکه favicon را کامل حذف کردم ولی بازم ip من مسدود شد و باز هم اعلام xss attack و file injection کردند و من مجبور شدم سرویس خود را ریستور کنم.چه دلیلی برای این موضوع وجود دارد و من چه کنم که هر وقت مجبور شدم هاست را ریستور کنم مطالبم را دوباره برگردانم ممنون اگر کسی مرا راهنمایی کند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 دلیلشو استید پرستا نمیتونن بگن احتمالا.مربوط به مدیریت هاسته.اگه از هاست و پایگاه داده بک اپ بگیرین و ریستور کنین مطالب فکر نکنم پاک شن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 سلاماحتمالا اشکال در تنظیمات هاسته. پیشنهاد میکنم هاست رو تغییر بدید یا در نهایت بگید خودشون براتون نصب کنند.پرستاشاپ اسکریپت معتبر جهانی هست و چنین اشکالاتی نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در فروردین 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2016 سلاماحتمالا اشکال در تنظیمات هاسته. پیشنهاد میکنم هاست رو تغییر بدید یا در نهایت بگید خودشون براتون نصب کنند.پرستاشاپ اسکریپت معتبر جهانی هست و چنین اشکالاتی نداره موفق باشیداز طرف هاست به من پیشنهاد شده تنظیمات Mod- Security را البته با مسئولیت خودم غیر فعال کنم به نظر شما مشکلی در امنیت سایت به وجود نخواهد آمدممنون می شوم مرا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .