amir_4512 ارسال شده در فروردین 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2016 با سلامچطور می تونم ترکیبات جدید در محصولات اضافه کنم ؟؟؟؟ . مثلا ترکیب گارانتی و رنگ و قیمت .موقعی که می خوام یه ترکیب جدید هم اضافه کنم در پنل "افزودن یا اصلاح ترکیبات این محصول" ، قسمت خصوصیت و ارزش هیچ Value ایی ندارد.کجا باید این value ها رو تعریف کرد/؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2016 از کاتالوگ / مشخصه های محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 با سلاممن اين كار رو انجام دادم اما در زمان نمايش رنگ و گارانتي براي محصول با چند مشكل مواجه شدماول اينكه در قسمت تركيبات دو نمونه تركيب بيشتر نميشه براي يك محصول اضافه كرد مثلا اگر من دو نمونه گارانتي داشته باشم مجبور يك گارانتي و يك رنگ رو براي محصول اضافه كنمدو اينكه وقتي در قسمت مقادير براي يك يا دو رنگ از محصول مقادير مشخصي وارد مي كنم در قسمت نمايش محصول براي خريد پيام (اين تركيب براي محصول وجود ندارد ) رو نشون مي ده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 سلام بر شما.شما در یک ترکیب نمی تونید از یک مشخصه دو تا داشته باشید و برای هر کدوم باید یک ترکیب جدا بسازید مثلا نمی تونید داشته باشیدرنگ: آبی و زرد، گارانتی سازگارباید اینطوری ایجاد کنیدرنگ :آبی ، گارانتی : سازگاررنگ زرد، گارانتی : سازگار و ....مورد دوم رنگ رو وارد می کنید باید به اوون ترکیب تعداد بدید مثلا رنگ زرد، گارانتی سازگار تعداد 10 عدد واکنش ها : Milad Mansourian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .