pixco ارسال شده در فروردین 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2016 سلام خدمت عزیزان.خواستم بدونم چطور میتونم مطالب سایتم رو که حقیقتا خودم زحمتش رو دارم میکشم و از هیچ کس کپی نکردم رو نزارم ازم کپی کنن.میخوام مطالبم مثل بعضی از سایتها که کلیک راست و برداشتن مطالب توش فعال نیست رو من هم اجرا کنم ممنون میشم بهم اموزشش رو بطور کامل بدید و اینکه آیا برای سئو و قالب و ... مشکلی ایجاد نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2016 میتونید کلیک راست رو ببندید (با کدهای جاوا اسکریپت) ولی باز هم برای کسی که میخواد کپی کنه هیچ کاری نداره کافیه جاوا اسکریپت مرورگرش رو خاموش کنهپس بیخودی باعث آزار کاربرانتون نشید گاهی نیاز پیدا میکنن روی سایتتون راست کلیک کنند واکنش ها : pixco و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_shiraz ارسال شده در بهمن 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2017 سلام ایا استفاده از این ماژول ها که کپی پیست رو محدود میکنه روی رنگ گوگل و خزیدن گوگل هم تاثیر منفی میزاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .