masihadz ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 دوستان سلام.امروز که وارد قسمت مدیریت پرستا شدم.بیخود پیغام داد برید به تنظیمات سئو url ودامنه اصلی خود را ثبت کنید.منم رفتم و در قسمت ulr اصلی اسم دامنه رو نشتم و ذخیره کردم.حالا سایتم بالا نمیاد و وقتی در مرورگر روی ادرسم اینتر میزنم سایت لود نمیشه و آدرسم رو دوبل مینویسهو خطای زیر میاد:Not FoundThe requested URL was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. از شانس بد وارد قسمت مدیریت هم نمیشه.یعنی صفحه ورود اطلاعات میاد, وقتی رمز و پسوورد میزنم وارد نمیشه.نسخه من 1.6.1.0لطفا راهنمایی کنید.ممنون از همه تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 به دیتابیس مراجعه کرده (دیتابیس فروشگاهتون) و از phpMyAdmin جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و edit رو بزنید. مقادیر رو به این شکل تغییر بدید: domain: spako.ir domain_ssl: spako.ir physical_uri: / واکنش ها : nasimparsi، amirsallar75 و masihadz 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masihadz ارسال شده در فروردین 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 به دیتابیس مراجعه کرده (دیتابیس فروشگاهتون) و از phpMyAdmin جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و edit رو بزنید. مقادیر رو به این شکل تغییر بدید: domain: spako.ir domain_ssl: spako.ir physical_uri: / مشکلم با راهنمایی شما حل شد.فقط نمیدونم چجور تشکر کنم.بزرگترین محبت رو در حق من انجام دادید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 بزرگترین محبت کاربران به ما دیدن موفقیتاشونه. پیروز باشید واکنش ها : nasimparsi و amirsallar75 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .