ndanda ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام دوستان من چطور میون از قسمت مدیریت این عکس ها رو تغیر بدم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام دوستان من چطور میون از قسمت مدیریت این عکس ها رو تغیر بدم ممنون سلام.وارد منوی ماژول ها >> ماژول ها بشید و به دنبال ماژول اسلایدر بگردید. در صفحه پیکربندی این ماژول تصاویر رو تغییر بدید.موفق باشید واکنش ها : ndanda و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndanda ارسال شده در فروردین 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام.وارد منوی ماژول ها >> ماژول ها بشید و به دنبال ماژول اسلایدر بگردید. در صفحه پیکربندی این ماژول تصاویر رو تغییر بدید.موفق باشیدتوی ماژول ها ماژل اسلایدر نبود یه ماژول اسلایدر بود اونم پولی بود واکنش ها : ndanda 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 توی ماژول ها ماژل اسلایدر نبود یه ماژول اسلایدر بود اونم پولی بود اسم دقیقش ماژول "" اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی شما "" هست.قالب شما قالب پیش فرضه که این ماژول به صورت پیش فرض روی آن نصبه و رایگان هم هست. واکنش ها : ndanda 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndanda ارسال شده در فروردین 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 شرمنده یه سوال دیگه این زیر سایت نرم افزار تجارت الکترونیک توسط پرستاشاپ فارسی™از کجا میتونم ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 شرمنده یه سوال دیگه این زیر سایت نرم افزار تجارت الکترونیک توسط پرستاشاپ فارسی™از کجا میتونم ویرایش کنم توو قسمت بومی سازی >> ترجمه ها این عبارت رو پیدا کنید و اوون رو تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 برای غیر فعال سازی این عبارت به پیکربندی (ویرایش) ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) مراجعه کنید و گزینه نمایش قدرت گرفته از پرستاشاپ رو بردارید واکنش ها : ndanda 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndanda ارسال شده در فروردین 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 درود دوستان شرمنده اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشممن امدم قاب دیفالت فارسی شده از یه سایت معتبر دانلود کردم بعد ریختم توی مدیریت سایت بعد تنظیمش کردم که نصب بشه نصب شد بع روی سایت که میفتم سایت بالا نمیومد بعد امدم کل قاب که نصب کرددم حذف کردم الان نه قاب دیفالت انگلیسی اصلی است نه قاب دیگه بعد میام دوباره همون قاب اپلود میکنم میگه قاب موجد است ولی من حذفش کردم الان باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndanda ارسال شده در فروردین 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 لطفا اگه دوستان میدونن راهنمایی کنندرود دوستان شرمنده اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشممن امدم قاب دیفالت فارسی شده از یه سایت معتبر دانلود کردم بعد ریختم توی مدیریت سایت بعد تنظیمش کردم که نصب بشه نصب شد بعد روی سایت که میفتم سایت بالا نمیومد بعد امدم کل قاب که نصب کرددم حذف کردم الان نه قاب دیفالت انگلیسی اصلی است نه قاب دیگه بعد میام دوباره همون قاب اپلود میکنم میگهقالب dbs-default-bootstrap هم اکنون نصب شد و آماده است. ولی من حذفش کردم توی توی قاب ها نیست الان باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 سلام و دروداز سایتی که این قالب را دانلود کرده اید راهنمایی بخواهید ، بیشتر میتونن کمکتون کنن واکنش ها : ndanda 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndanda ارسال شده در فروردین 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 دوستان من از این سایت http://dbstheme.com/گرفتم درست راهنمایی نکردن کسی میتونه من مشخصات بدم درست کنه ادرس سایت منhttp://sapagroup.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 از بسته دانلودی این سایت دانلود کنید و قالبش رو استخراج کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .