nasimparsi ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 با درود دوستان من کالاهای دیگران که کالاهای الکترونیک هستند رو می فروشم. کالاهایی که شاید 90% از اونها گارانتی ندارند ولی خب از طرفی 95% از اونها بدون هیچ مشکلی هستند و به خوبی در مغازه فروخته می شن.ولی کاربر اینترنتی نیاز به اعتماد داره. در نتیجه نیاز به گارانتی داره. می خواستم بدونم این سایت هایی که کالاهاشون رو یک هفته گارانتی می کنند چطور این کارو می کنند ؟ من باید چطور این گارانتی رو انجام بدم. می خواستم کاری کنم که کاربر مطمئن بشه که زمانی که کالا بهش می رسه سالم هست و مشکلی نداره. کلا روند گارانتی کالا در فروشگاه های اینترنتی چگونه هست کالاهایی هم که خودشون گارانتی دارند معمولا رقابتی هستند و اصلا از نظر قیمتی توان مقابله با فروشگاه های بزرگ وجود نداره. لطفا کلا اگر تجربه ای در این زمینه دارید بفرمایید/با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام دوست عزیزبرای گارانتی ماژول گارانتی پرستا استور رو میتونین بررسی کنین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 نه منظور بنده چیز دیگه ای هست منظورم گارانتی واقعی اعمال شده روی کالاها هست. نمی دنم عدم موفقیت فروشگاه بنده چیه! ولی فروشگاه های موفق رو که نگاه می کنم می بینم همگی دارای گارانتی هستند. این فروشگاه ها با مشکل بر نمی خورن؟ اگر یک مشتری به دلیل نادرست کالا رو پس بده چی؟ این ها شامل زیان نمی شه؟ اون کالای بازگشتی اگر مشکلی به هم زده باشه چی و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 سلاماگر از کالاتون اطمینان دارید خوب این کار رو انجام بدید شرایط بازگرداندن سایت دیجی کالا رو میتونید از سایتش مطالعه کنید. واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .