shikotak ارسال شده در فروردین 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 سلاممن یه مشکلی دارم. یه مشتری از گیلان شهر رشت سفارش میخاد ثبت کنه اما براش میزنه هیچ حاملی وجود نداره در صورتیکه براش حامل تعریف کردماومدم خودم تست کنم ببینم مشکل چیه آدرس پاک کردم حالا تو بخش مدیریت بعد از اینکه روی مشتری می زنی که سوابقش ببینی این صفحه رو نمایش میده . به نظرم غیر معقول میاد آیا هر مشتری که آدرسش پاک می کنه باید این مورد پیش بیاد؟http://uupload.ir/files/5mgp_6.png واکنش ها : mahdimahdi58 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 چرا بعضی آدرس ها براشون میزنه هیچ حاملی تعریف نشده؟حامل که برای همه تعریف شده. مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2016 جواب این پستی که خودم گذاشتم بنویسم شاید به درد یه عده از دوستان بخورهاگر تو قسمت ارسال تو بخش تعریف محصول حامل انتخاب کنید براساس جامل های انتخاب شده موقع سفارش می خونه یعنی اگر حاملی اونجا اضافه نکرده باشید می زنه هیچ حاملی وجود ندارد که شما باید برید محصول اصلاح کنید و براش حامل مربوطه رو تعریف کنیدمی تونید حامل خالی بزارید که خودش از همون قسمت حامل ها با توجه به وزن یا قیمتی که تعریف کردید بره بخونهیه تجربه دیگه اینکه من برای یک وزنی به بالا باربری تعریف کرده بودم اما بازم تو حامل ها نمی آورد فهمیدم بخاطر این هست که وزن براش تعریف نکردم و خال گذاشتم.نکته اخلاقی اینکه اگر حامل براساس وزن تعریف می کنید حتما برای اون محصولات وزن تعریف کنیدد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 سلامخطای بعد از حذف آدرس ، یک باگ در پرستاشاپ است که گزارش کردیم تا در نسخه های آتی حل شود. راه حل آن ایجاد دستی این آدرس در دیتابیس است موفق باشید واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .