sam302 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 با سلام من اسم پوشه ادمین رو تغییر دادم الا سایت باز نمیشه باز به اسم قبلی تغییر دادم ولی باز نمیشه؟ باید چکار کنم؟ واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 سایت باز نمیشه یا بخش مدیریت؟ واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 با سلام بخش مدیریت فقط صحفه اول باز میشه واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 سلام اقا بهمن دسترسی ارسال کردم واستون واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مشکل ربطی به تغییر آدرس ادمین نداره مشکل شما از مجوز نوشتن پوشه های کش بودموفق باشید واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 ممنون حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .