shikotak ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 سلام من میخام تخفیف ثبت کنم برای سبد خرید اما این ارور میده بعد از ذخیره چکار باید کرد؟http://uupload.ir/files/u6y8_10.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 چیز زیادی از این عکس نمیشه متوجه شد. دیباگ رو روشن کنید ببینید خطای خاصی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 دیباگم روشن کردم اما پیامی نداد. همون پیغام قبلی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 نظر خاصی نمیتونم بدم. میتونید منتظر نظر سایر دوستان باشید یا تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 سلام دوستانمن این مشکل همچنان دارم و نمی تونم تخفیف ثبت کنم. آیا کسی راه حلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 الان من یه لیست دارم که خودش تخفیف ایجاد کرده اما من خودم نمی تونم تخفیف ایجاد کنماین اتفاق چطوری افتاده و باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 سلام بر شما.اینطوری نمیشه نظر داد. تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .