pckavir ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 با سلام خدمت اساتیدبنده در فروشگاهم یه مشکل دارم و اون اینکه کاربران نمی تونن وارد بشن و خطایسند رد شدفروشگاه من ابتدا در پوشه دیگری بود و انتقال دادم به به روت اصلی.ولی قبل از اون هم همین مشکل رو داشتنسخه پستاشاپ هم آخرین نسخه هست که از همین سایت دانلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasaid ارسال شده در اردیبهشت 17، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2020 درود بر اساتید من بعد از یک تغییر دامنه (فقط دامنه رو تغییر دادم هاست، دیتابیس و ... هیچ تغییری نکرد) همین مشکل رو دارم کارمند که میسازم موقع ورود با ارور سند رد شد مواجه میشه همینطور کاربری که در دامنه قبلی ساخته شده بود ولی کاربر جدید درست عمل میکنه بعد از تغییر دامنه کار تنظیم جداول دیتابیس برای دامنه جدید هم انجام شد و همه چیز داره درست کار میکنه آدرس سایت: pazirikcarpet.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2020 اینطور موارد نیاز به بررسی دارن. بهتره تیکت بزنید تا همکارانم موضوع رو بررسی و رفع کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasaid ارسال شده در اردیبهشت 18، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2020 ممنون از پاسختون فروشگاه رو کلا با دیتابیسش پاک کردم و از نو نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .