teatreroyaha ارسال شده در اردیبهشت 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2016 سلام دوستان من الان فروشگاه پرستاشاپ رو نصب کردم و فعلا یه قالب رایگان مشکی رو روش گذاشتم و بطور فرمالیته عکس های محصول را گذاشتم تا فروشگاه شکل خوبی بگیره غیر از این 2 تا کار چیزی من دیگه انجام ندادم آخه چون نمیدونم دیگه باید چیکار کنم چی رو درست کنم ؟ چی رو تنظیم کنم ؟ گنگ گنگ شدم الانالان 2 هفته هستش دارم جستجو میکنم که به محض نصب چیکار های انجام هم چیزی پیدا نکردم میشه بهم بگین به ترتیب و ساده چه کارهایی رو انجام بدم ممنونمن منتظرتونم ممنونم ازتون این آدرس فروشگاهم www.rozlife.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 ابتدا این لینک رو مشاهده کنید: http://ipresta.ir/blog/18_create-online-store.htmlسپس:دریافت نماددریافت درگاه اینترنتی بانکنصب ماژول اون درگاه و انجام تنظیماتشمراجعه به بلاگ و تنظیمات بهینه سازی: http://ipresta.ir/blog/10_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.htmlبه روز نگه داشتن فروشگاه و درج توضیحات و عکس های مناسب و کافی برای محصولاتدر مراحل بعدی هم تهیه قالب مناسب و ماژول های مورد نیاز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 ممنون ادمین جان تعریف حامل دقیقا چه زمانی باید انجام داد بعد گرفتن واسطه پستی و درگاه یا قبل آن ؟ من هر چی گشتم آموزش تعریف حامل برای 1.6 و پیا نکردم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 بستگی داره که شما بخواین با حامل ها هماری کنید یا اینکه خودتون کالاها رو به باجه پستی تحویل بدین. اگر بخواین خودتون کالاها رو تحویل بدین همین الان هم از بخش تنظیمات و حامل ها می تونید به تنظیمات حامل دست پیدا کنید و ویرایشش کنید اگر هم با حامل های پستی می خواید کار کنید که بیان محل و کالا رو تحویل بگیرن و .. گویا درصدی پول کم میشه ازتون و تنظیماتش رو هم زمانی که ماژولشون رو نصب کنید خودبخود اعمال می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .