kaladez ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 سلام دوستانکسی از امکان وارد کردن محصولات با فایل اکسل توی پرستاشاپ جواب گرفته؟من برا ثبت موجودی روزانم به مشکل برخوردم. روزی 15-20 تا محصول باید بزنم.فایل نمونشو هم دانلود کردم ولی هیچی ازش نفهمیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 وارد سازی محصولات خود پرستاشاپ با زبان فارسی مشکل داره و باید براتون ماژول تهیه بشه واکنش ها : kaladez 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaladez ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 وارد سازی محصولات خود پرستاشاپ با زبان فارسی مشکل داره و باید براتون ماژول تهیه بشه فایل اکسل من اینجوریه که پیوست کردم. هزینه اش چقدر میشه؟عکس ها رو بعد از ثبت فایل اکسل باید بزنم یا میشه مستقیم از سایت ها لینک بدم؟ 94-11-20.xlsx نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 سلامشما میخوای محصول ثبت کنی یا محصولات موجود رو ویرایش کنی ؟برای ویرایش در بازارچه ماژول به روز رسانی پیشرفته محصولات موجوده موفق باشید واکنش ها : kaladez 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaladez ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلاممن میخوام محصول جدید ثبت کنمماژول ویرایش رو الان دیدم خیلی جالب بود و در آینده لازم میشه.قیمت ماژول ثبت محصولات جدید همین حدود میشه اگه بخوام سفارش بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .