shikotak ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 این موضوع که خیلی شایع هست تو فروشگاه من و خودم هم بارها چک کردم دیدمکدپستی با وجودیکه درست وارد میشه اما پیام خطا میده که کدپستی نامعتبر هست. با خط فاصله و بدون خط فاصله و با فاصله و بدون فاصله امتحان کردم اما باز هم خاط میده. از قسمت ادمین هم بخشی که کدپستی تعریف میشه خط فاصله رو حذف کردم که هم کاربرا دچار مشکل نشن هم مشکل حل بشه اما باز هم این ارور میده.البته ثبت نام انجام میشه اما نمی دونم چرا کدپستی خطا میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 به مشتریان بگو با فونت انگلیسی وارد کنند مشکل حله من هم همین مشکل داشتم با فونت فارسی اعداد مخصوصا موبایل یا تبلت مشکل داره واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در فروردین 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2020 سلام اون متنی که قراره بگه لطفا با اعداد انگلیسی وارد کنید را میخوام زیر کد پستی اضافه کنم. می خواستم بپرسم روش اینکار چیه؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .