pixco ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 سلام مدتی است بعضی وقتها این ارور برام میاد زمانی که میرم کالای رو ثبت کنم میاد این مشکل کم بود تا اینکه از امروز صبح پدر مارو. درآورده هر بار که میرم داخل ادمین بعد از چند ثانیه خارج میشه و مجددا باید یوزر پس بدم تا وارد بشم دوباره که میرم چند ثانیه بعد خارج میشه و یا گاهی این پیام میاد .به هاستینگم نامه زدم تمام تستها را انجام دادن میگن مشکلی از سمت ما نیست خواهشمندم بفرمایید این مشکل از چیست؟http://8pic.ir/images/omy8sayuinp2rdhhi1na.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pixco ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 مشکل از نت بوده هاستینگ ررسی کرد گفتن مشکل از نت هست.من هم یک بار مودم را خاموش روشن کردم درست شد. واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 بله متاسفانه این مشکلات اینترنت ایران یه دردسری شده برای همه ، خدا باعث و بانیش و لعنت کنه واکنش ها : pixco و tofighsob 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .