a.ghazanfari ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلاممن از پرستا شاپ 1.6.0.14 استفاده میکنم و به دلیل استفاده از یکسری ماژول که تو نسخه های بالاتر کار نمیکنه نمیتونم آپدیت کنم حالا زمانی که محصولات و ترکیبات محصولاتم رو از قیمت وارد سازی فایل CSV انتخاب میکنم خطای زیر نشون داده میشه البته هر بار که این کار رو انجام میدم تعدادی محصول در سایت قرار میگیره و بعد خطا نشان داده میشهتعداد محصولات من 416 ردیف هستش و تعداد ترکیباتی که برای این محصولات ساخته شده 2070 ردیف تو اینترنت جستجو کردم گفته شد ه بود تغییراتی که در ادامه میگم رو تو فایل فایل php.ini بدم که این کار رو کردم اما تأثیری نداشت تغییرات مربوط به میزان حافظه و زمان انجام کارر و .. یود همچنین این RewriteRule ^$ – [E=noabort:1] رو هم تو فایل htaccess گذاشتمخطا : Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'. تغییرات:memory_limit = 1280Mdefault_socket_timeout = 6000max_execution_time = 3000max_input_time = 600000mysql.connect_timeout = -1 لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید انجام بدم تا این مشکل برطرف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 ممنون بابت پاسخی که برای من ایمیل کردید اولا که csv با زبان فارسی سازگار نیستدر ثانی اگر با تغییراتی که اعمال کردید مشکل حل نشده ، احتمالا مربوط به تنظیم زمان پردازش برای موتور دیتابیس شماست که فقط مدیر هاست دسترسی دارد و میتواند آنرا تغییر دهد ولی معمولا انجام نمیدهند. اما من با فراسی مشکلی ندارم و زمانی که وارد سازی رو انجام میدم با تجه به تنظیماتی که در فایل CSv انجام میدم فارسی رو ساپورت میکنه و فارسی هم ایمپورت میشهاما مشکل اینجاست وقتی حجم فایل زیاد میشه و یا تعداد ردیفها زیاد میشه خطا میده همون خطایی که در بالا گفتمتو این روزها فقط تونستم 10 ردیف 10 ردیف وارد سازی رو انجام بدمحالا اون تغییراتی که برای رفع این مشکل باید تو مای اس کیو ال داده بشه رو بزارید تا انجام بدیم و مشکل برطرف بشهسرور برای خودمه و دسترسی دارم اما نمیدونم باید چی رو تغییر بدم تا مشکل برطرف بشهبا تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در خرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 تنظیم زمان پردازش برای موتور دیتابیس چطوری باید تنظیم بشهچی باید تغییر کنه ؟ لطفا آدرس و متغییری که باید مقدار تغییر کنه رو بگیدهمچنین بگید بهترین مقدارش چی هستممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 اینو باید هاست تنظیم کنه و شما نمیتونید واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در خرداد 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2016 باشه میگم مدیر هاست یا مدیر سرور تنظیم کنهشما بگید چی رو باید تنظیم کنه چی باید از چه مقداری به چه مقداری تنظیم بشهمن میگم مدیر هاست یا مدیر سرور تنظیم کنهاون که نمیدونه چی باید عوض بشه و چقدر زیاد بشه چه اصراری دارید که من نمیتونمشاید من خودم سرور اجازه کرده ام و می خوام خودم انجام بدمسخته بگید در چه مسیری چه متغیری از چه مقداری به چه مقداری تغییر کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2016 سلامدوست عزیز این در هاستهای مختلف و سیستم عاملهای مختلف فرق میکنه و اگه شما خودتون مدیر سرور هستید باید اطلاع از نحوه انجام آن داشته باشید موفق باشید واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در خرداد 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 بابا راهنمایی نمی خوام اصلاخودم می گردم پیدا میکنم همینجا هم میگم تا بدرد بقیه هم بخورهاین همه مدت میگشتم تا حالا پیدا میکردم خودمphpmyadmin مهمه نه سیستم عامل نمی خواین از سیستم عامل راهنمایی کنین کهداخل پوشه ی phpmyadmin نصب شده در روی سرور فایلی هست با پسوند ini که متغییر ها و تنظیمات php myadmin هستشحالا من اون متغییرهایی که باید تغییر کنند رو را سایت اصلی پرستاشاپ پیدا میکنم و میگم چی تنظیمش کنید تا درست بشه این مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .