monoam ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلاممن یک ماژول پرداخت می خوام که از طرف یه شماره تلفن بگیره! ایا امکان هستش؟ بسیار از صفحات پرداخت برای من اضافیهامکان کم کردن یا ساده کردن وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 ماژول پرداخت که فقط شماره تلفن بگیره؟ یعنی چی؟ منظورتون ثبت نام کاربره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 ماژول پرداخت که فقط شماره تلفن بگیره؟ یعنی چی؟ منظورتون ثبت نام کاربره؟نه اسم می خوام نه فامیل نه هیچی فقط لینک رو که زد شماره تلفنش رو وارد کنه و پرداخت کنه! همینکاربرها خیلی تنبل هستند و فقط از روی تلگرام سفارش میدهد و همش تقاضای کارت به کارت دارند من فقط می خوام جای اینکه کارت به کارت کنن و عکس این رو بفرستن من لینک سایت رو بدم از روی سایت پرداخت کنن اون محصول رو ! اینطوری سفارشات من قاطی پاتی نمیشه یه شماره تلفن و قبض پرداخت شده کار من رو راه میندازه و می فهمم این سفارش رو کی داده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 میتونید تیکت بزنید تا بررسی بشه براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .