boozary ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 با سلام،سوال بنده در مورد اضافه کردن ترکیبات خاص برای محصولات میباشد. برای مثال من یک محصول دارم که سایز های زیر را دارد:SML هر کدام از این سایز ها هم رنگ خودشان را دارند:S: آبی - سبزM: آبی - بنفش - مشکیL: آبی - قرمز - صورتی الان کاری که من میخوام بکنم این هست که، وقتی کاربر روی سایز کلیک میکنه فقط رنگ های موجود رو در صفحه نمایش بده و دیگه رنگ هایی که از این سایز موجود نیست را نمایش نده. الان همه رنگ ها نمایش داده میشوند و وقتی روی رنگی کلیک شد مینویسه که محصول موجود نیست و ترکیب دیگری انتخاب شود. آیا امکان این کاری که میخواهم انجام دهم هست ؟ و چطور ؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلام و درودخیر متاسفانه چنین چیزی امکان پذیر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
boozary ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلام و درودخیر متاسفانه چنین چیزی امکان پذیر نیستممنون از پاسخ شما، مجوریم پس با همین شرایط کار کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .