a.ghazanfari ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلام فروشگاه من در قسمت کارایی خطای زیر رو داده پرستا شاپ 1.6.0.14 لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو برطرف کنم ؟ آیا مهمه ؟چطور میشه رفعشون کرد ؟ پیکربندی خود را چک کنیدپارامترهای مورد نیاز لطفاً خطا (ها)ی زیر را رفع کنیدبعضی از فایل های هسته پرستاشاپ در سرور شما از بین رفته است.(/cache/smarty/compile/index.php, /themes/default-bootstrap/css/global.css)پارامترهای اختیاری تاييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 هر دو فایل رو از بسته اصلی پرستاشاپ انجمن نسخه 1.6.0.14 دانلود کنید و در مسیرهای داده شده بریزید روی هاستتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در دی 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2016 سلام . خسته نباشید چطور میتونم خطاهای هسته پرستاشاپ رو ببینم و حل کنم ؟ برای تعمیر نیاز به نصب مجدد چرستاشاپ هست یا با بروزرسانی و کپی کردن فایل های معیوب میشه مشکل رو حل کرد؟ و البته مسیر مربوطه رو هم بفرمایین . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 خطایابی (دیباگ) و رفع مشکلات پرستاشاپ کار تخصصی هست و نمیشه به طور کلی گفت فلان فایل رو در فلان پوشه بریزید که مشکل حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .