amirsallar75 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 با درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز انجمندر آستانه راه اندازی فروشگاه یه مشکل کوچیک و عجیب نظرمو جلب کرد که میتونه خیلی بد باشه . وقتی محصول دارای ترکیب خاصی مثل رنگ ، گارانتی و یا .. هست و طبیعتا تفاوت قیمت بین این ترکیبات هم هست (البته در بعضی موارد نیست) وقتی محصول مورد تخفیف قرار میگیره و یه قیمت ویژه داره ، باید قیمت قدیم هم نشون داده بشه بعد روش خط بخوره و قیمت جدیداما وقتی همه ترکیبات قیمت تخفیف خورده میخورند ، با عوض شدن ترکیب دیگر قیمت قدیم نمایش داده نمیشه با اینکه قیمت های قدیم و جدید برای هر ترکیب جداگانه تعریف شده .با عوض شدن ظرفیت هارد به 1 یا 2 ترابایت یا تغییر رنگ باید قیمت قدیمش هم تغییر کنه ولی قیمت قدیم میپره ممنون میشم دوستان و مدیران محترم راهنمایی بفرمایند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 دوستان کسی در این مورد نظری نداره ؟؟؟من خیلی از جاها رو دیدم که این مشکل حل شده .یکیش پیش نمایش قالب مینا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ralvlin ارسال شده در خرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2017 با سلاممنم همین مشکلو دارم، قالب مورد استفاده من قالب سهندهاگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 سلام. اگر قالب پیش فرض رو فعال کردید و چنین مشکلی نبود (این یعنی مشکل از قالب شماس) تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه. موفق باشید واکنش ها : ralvlin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .