behnam_rs232 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 سلام بعد از تغییر نام قالبم ( قالب رو استخراج کردم اسمش رو تغییر دادم + فایل xml قالب تغییر دادم ) حالا وقتی محصول جدیدی داخل پنل میذارم عکس محصول علامت سوال میشه ، گزینه ی ذخیره توی صفحه محصولات همش میچرخه و اجازه ذخیره نمیده , کلا توی هر ماژولی می خوام عکس اپلود کنم عکس سوالی میشه. عکسهای قبلی محصولات بدون مشکل لود میشن فقط توی عکس های جدید مشکل وجود داره ، بعد از نصب قالب عکسارو regenerate کردم ولی بازم حل نشد ، ممنون میشم کمکم کنید خیلی واجبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 آدرس سایتتون رو ذکر کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 مشکل توی front office مشخص نیست ولی اگه لازم باشه میتونم یه محصول جدید اضافه کنم ببینید عکس محصول جدید علامت سوال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 از مدیران کسی نبود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .