roshanics ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 امروز یکی از حامل ها رو قصد ادیتش رو داشتم، اما بعد از اعمال تغییرات وقتی دکمه "پایان" رو می زنم با پیغام زیر مواجه می شم و اغییرات ذخیره نمی شه: Alert TECHNICAL ERROR: Details: Error thrown: [object Object] تو قسمت Console کروم هم این توضیحات میاد:jquery-1.11.0.min.jsSynchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/. مشکل از کجاست و چطور می شه رفعش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BehroozAhmadi ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 درود ، من هم این مشکل رو داشتم ...واحد وزن پیشفرض پرستا رو از قسمت بومی سازی به گرم تبدیل کنید . احتمال زیاد درست میشه ...کیلوگرم kgگرم gالبته توجه داشته باشید که وزن محصولات رو هم باید .ویرایش کنید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 درود ، من هم این مشکل رو داشتم ...واحد وزن پیشفرض پرستا رو از قسمت بومی سازی به گرم تبدیل کنید . احتمال زیاد درست میشه ...کیلوگرم kgگرم gالبته توجه داشته باشید که وزن محصولات رو هم باید .ویرایش کنید ... خیر، تاثیری ندارد!در حال حاضر در قسمت "صورتحساب" حامل ها از وزن استفاده نمی کنم و از محدودیت هزینه دارم استفاده می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 مشکل حل نشد و مجبور شدم یک حامل جدید تعریف کنم.و 200 عدد محصول رو حامل هاشون تک تک تغییر بدم! ولی کلا برام این سوال وجود داره که مشکل از کجاست و چطور می شه رفعش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .