khorderize ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 سلام اساتید گرامی یه مشکلی هست توی سایت من که تمام انجمن هم گشتم والا پیدا نکردم .کاربر بعد از اضافه کردن محصول به سبد خرید اگر عضو باشد که هیچ ! ولی اگر عضونباشد طبیعتا باید بعد از زدن پرداخت نهایی به قسمت ایجاد حساب کاربری برود ولی متاسفانه این ارور را می دهد : Not AcceptableAn appropriate representation of the requested resource /index.php could not be found on this server.Additionally, a 406 Not Acceptable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. قالب :pos_boloba2 version 1.0آدرس سایتwww.khorderize.comورژن پرستا :1.6.1.0 ممنون می شم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 سلامقالب پیشفرض را فعال کرده و تست کنید. اگر مشکل حل شد باید به پشتیبان قالب تیکت بزنید در غیر اینصورت در همین سایت تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khorderize ارسال شده در خرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 سلام ramtin2025 عزیز و ممنون بابت جواب سریع شما من قالب پیش فرض رو هم انتخاب کردم ولی باز هم همین ارور را می دهد . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .