reza914 ارسال شده در خرداد 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2016 سلام.سایت من digi2030.com هستاگه نگاه کنید کادری به عنوان " تازه ها" همیشه در اول صفحه اصلیم نمایش داده میشه که من از موقعیت ها ، جای کادرهای پایینی رو عوض میکنم، تغییر میکنند به جز این کادر ! و اصلا ماژولی به این نام هم تو قسمت تغییر موقعیت نیست که تغییرش بدم.راهنمایی بفرمائید چطوری این ماژول رو حذف یا تغییر موقعیت کنم؟مثل اینکه این ماژول تازه ها همیشه تنظیم شده در اولین و بالاترین صفحه اصلی نمایش داده بشه و رو اون هم قفل شده.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در خرداد 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2016 سلام.سایت من digi2030.com هستاگه نگاه کنید کادری به عنوان " تازه ها" همیشه در اول صفحه اصلیم نمایش داده میشه که من از موقعیت ها ، جای کادرهای پایینی رو عوض میکنم، تغییر میکنند به جز این کادر ! و اصلا ماژولی به این نام هم تو قسمت تغییر موقعیت نیست که تغییرش بدم.راهنمایی بفرمائید چطوری این ماژول رو حذف یا تغییر موقعیت کنم؟مثل اینکه این ماژول تازه ها همیشه تنظیم شده در اولین و بالاترین صفحه اصلی نمایش داده بشه و رو اون هم قفل شده.ممنون.http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifUntitled1.jpg توو ماژولها قسمت موقعیت ها بعد در قسمت displayHome اولین گزینه تبلیغات با سایز 1/4 هست در حالی که تازه ها در اینجا قرار نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2016 سلاماحتمالا در هوک top یا topColumn قرار گرفته موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در خرداد 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2016 از کجا میشه رنگ هدر برگه ها رو در صفحه اصلی تغییر داد؟رنگ زمینه برگه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2016 سلاماین بستگی به قالب داره.در تاپیک قالبتون مطرح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .