محمد ملکی ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 با سلاممن وقتی وارد منوی ماژول ها میشم این پیغام رو میده[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/helmaweb/public_html/DigiSamsung.ir/modules/leoslideshow/libs/BaseSource.php:Class 'LeoImagesSource' not foundمشکل از کجاست؟ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید. خطا مربوط به ماژول leoslideshow قالبتون هست واکنش ها : محمد ملکی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد ملکی ارسال شده در تیر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید. خطا مربوط به ماژول leoslideshow قالبتون هست متشکرمببینید این سایت من نیست برای رئیسمه که من دسترسی دارم ایشون قالب خاصی نصب نکرده رفتم توو قالب ها دیدم قالب پیش فرضهباید چیکار کنم تا بتوونم وارد منوی ماژول بشم؟اگه برم توو پوشه module و اون leoslideshow رو پاک کنم درست میشه؟من دو روزه با پرستا کار میکنم (اصلاً تمایل به این فروشگاه ساز های آماده ندارم اما مجبورم به خاطر کارم، من از بیس خودم سایت می نویسم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 درودمشکلات قالب ها و ماژول های همراهشو باید از نویسنده یا طراح یا فروشنده یا سایتی که قالب را دانلود کرده اید جویا بشین . نظری در این رابطه ندارم چون ماژول مورد نظر رو تا به حال استفاده نکرده ام ، میتونید پاک کنید ببینید درست میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .