محمد ملکی ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 با سلاممن سایت digisamsung.ir رو دارم که با پرستا 1.6.1.0 طراحی شده، اکنون قالب الکترومارکت که ورژنش 1.6.1.2 هست رو خریدم.سوال :1.باید برای استفاده از این قالب حتما پرستای 1.6.1.0 خودمو ارتقا بدم؟2.خب به 1.6.1.2 انگلیسی ارتقا بدم یا فارسی؟3.آیا ارتقا سخت و زمانبر هست؟(آدم از اول 1.6.1.2 رو نصب کنم و محصول اضافه کنم سریع ترهست؟4.راهنمایی کنید این مساله حیاتی (کار من هست، من هیچ علاقه ایی به این فروشگاه های آماده ندارم دارم از صفر یه فروشگاه توپ با mvc می نویسم، خواستم بگم برنامه نویسم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 بهتر هست ارتقا بدی چون قالب با 1.6.1.2 هماهنگ شده اما آپدیپ جدید قالب داره میاد 1.9.1 یکم صبر کن یا بپرس از طراح قالب اگه هم قرار شد ارتقا بدی حتما پرستاشاپ فارسی نسخه همین انجمنو دانلود و نصب کن .قالب راسچین هست و رو نسخه اینگلیسی مشکل پیدا میکنه.ارتقا حدود 10 الی 20 دقیقه طول میکشه متفاوت هست . اینکه کامل و درست انجام بشه بستگی به هاست شما داره .اگه محصولاتت زیاد نیست از اول اون ورژنی که می خوای رو نصب کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 سلام من سرچ کردم به این تاپیک رسیدمبنده هم مشکل دوستمون رو دارم میخوام از الگترو مارکت استفاده کنم اما مشکلات ک دارم بیش از 150 محصول دارم خیلی سفارش و.... نمیتونم سایت رو برای ساعاتی و حتی چند روز غیر فعال کن xampp رو نصب کردم الان نمیدونم ایا حتما اگر قالب تهیه کنم و روی 1.6.0.1 نصب کنم اتفاقی میفته و قسمتی خراب میشه.... لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .