iimmaann ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 با سلام خدمت دوستان پرستاشاپی عزیز من از قالب پارمیس استفاده میکنم و برای دسترسی به "بخش شمارنده معکوس تخفیف های ویژه " و "سیستم مدیریت بنر پیشرفته" و همچنین بنر بالای سایت زیر شخه بندی ها(پیوست 3) دچار مشکل شدم.کسی از دوستان میدونه چجوری میشه به این دو بخش دسترسی پیدا کرد و ویرایش و فعال و غیر فعالشون کرد ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام بر شما. 1) منوی ماژول ها >> مدیریت بنرهای تایمر برای انتخاب تصویر و زمان اوون. و برای پیکربندی خود ماژول ، وارد منوی " ماژول ها >> ماژول ها " بشید و در کادر جستجو " بنر یا شمارنده معکوس " رو بزنید، وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدید.2) منوی " تنظیمات >> مدیریت گروه بنر" رو دکمه مشاهده هر کدوم از موارد کلیک کنید و تنظیمات رو انجام بدید.3) وارد منوی " ماژول ها >> ماژول ها " بشید و در کادر جستجو " اسلایدر " رو بزنید، وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .