tamizgostar ارسال شده در شهریور 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2016 به تیکتها چرا با تاخیر چندروزه جواب داده می شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2016 به تیکتها چرا با تاخیر چندروزه جواب داده می شود؟ شما هنگام خرید با قوانین سایت موافقت میکنید. در قوانین درج شده پاسخگویی به تیکت ها بخاطر بالا بودن حجم آن ها بین 24 الی 48 ساعت انجام میشهاگر از 48 ساعت رد شد و پاسخی دریافت نکردید اطلاع بدید تا پیگیری کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در شهریور 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 سلامچند سوال دارم1.چرا بخش نظرات قالب این گزینه انگلیسی هست چیکارش باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در شهریور 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 سلامچند سوال دارم1.چرا بخش نظرات قالب این گزینه انگلیسی هست چیکارش باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در شهریور 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 سلامچند سوال دارم1.چرا بخش نظرات قالب این گزینه انگلیسی هست چیکارش باید بکنم؟2.اگر بخواییم در هدر کد بزاریم باید چیکار کنیم؟http://8pic.ir/images/jnnbtonxx1yteh2euhms.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 پشتیبانی قالب ها از طریق تیکت هست ، در بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید . در تاپیک قالب فقط اطلاع رسانی در مورد قالب انجام میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در شهریور 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2016 سلام اول یه تشکر به خاطر طراحی قالب خوب و کاربردی دستچین و یه سوال قالب دستچین ماژولی برای نماد اعتماد الکترونیک نداره ؟؟ من کد های نماد اعتماد برام اومده ولی چطور میتونم تو سایت قرار بدم ؟؟؟ ماژول وجود نداره برای قالب دستچین ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ie_alizadeh ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 باسلامقالب زيبايي هست قبل خريد ميخواستم سوال كنم چرا در صفحه محصول اضافه يه مقايسه وجود نداره و حتما بايد از فروشگاه محصولات مقايسه اي رو انتخاب كرد ؟؟!!اگر امكانش هست تو صفحه محصول هم بشه اضافه به مقايسه رو انتخاب كرد بگين كه خريد كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلام اول یه تشکر به خاطر طراحی قالب خوب و کاربردی دستچین و یه سوال قالب دستچین ماژولی برای نماد اعتماد الکترونیک نداره ؟؟ من کد های نماد اعتماد برام اومده ولی چطور میتونم تو سایت قرار بدم ؟؟؟ ماژول وجود نداره برای قالب دستچین ؟؟؟ سلام.ماژول نماد رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید: namad واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 سلامالان ماژول وفاداری برای من زده نیاز به روز رسانی داره من باید صبر کنم تا نسخه جدید قالب بیاد تا به روز بشه یا میتونم خودکار به روزش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2016 سلامالان ماژول وفاداری برای من زده نیاز به روز رسانی داره من باید صبر کنم تا نسخه جدید قالب بیاد تا به روز بشه یا میتونم خودکار به روزش کنم؟نیاز نیست منتظر بمونید ، بروزرسانی کنید ، مشکلی پیش نمیاد ( اگر مشکلی پیش اومد تیکت بزنید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosi68 ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سلاممن یه مشکل دارم با ماژول محصولات شاخه ها توصفحه اصلی...میخوام محصولاتی که موجود نیستند تو این ماژول دیده نشند...آیا هیچ راهکاری برای این مورود وجود داره؟توچیدمان هم گزینه ای ندیدمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 چیدمان رو براساس موجودی بذارین ، محصولات موجود رو اول نشون میده و اگه تعداد تعیین کرده باشین دیگه محصولات ناموجود وجود نخواهند داشت ( چون براساس موجودی ردیف میشن ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در مهر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2016 با سلام تو این قالب خوب یه ماژول وجود داره به نام "بلوک متن +عکس در صفحه اصلی" که تو صفحه اصلی فروشکاه امکان قرار دادن یه عکس و توضیحاتی کنار عکس میده. اما من با این ماژول به مشکلی خوردم که اینه که هر عکسی تو این ماژول بارگزاری میکنم با هر اندازه و هر فرمتی در سایت عکس به صورت سیاه و سفید به نمایش درمیاد و وقتی موس را رو محدوده عکس و متن قرار میدم رنگ عکس به حالت اصلی برمیگرده.این مشکل چطور برطرف میشه ؟؟؟؟؟ واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2016 سلام بر شما.این مشکل نیست افکتی هست که طراح برای این قسمت در نظر گرفته. واکنش ها : iimmaann 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asrekharid ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 سلام دوستان یک مشکل یا من هنوز باهاش کار نکردم به محصولات نمیشه عکس های دیگه اضافه کرد یعنی جزئیات محصول یک عکس اصلی و مابقی زیر عکس به ترتیب هست و بعد کلیک کنید زوم شه در قالب دستچین ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 چرا میتونید مثل بقیه قالب ها هر تعداد که بخواین عکس بذارین برای محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 سلامامکانش هست آدرس تعدادی از فروشگاه هایی که با قالب دستچین راه اندازی شده اند رو قرار بدید ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2016 سلامامکانش هست آدرس تعدادی از فروشگاه هایی که با قالب دستچین راه اندازی شده اند رو قرار بدید ؟با تشکر ما که نمیتونیم قرار بدیم ، چون آدرس فروشگاه نزد ما امانت هست و جزو اطلاعات خصوصی خریداران ، اما خود مشتریان و استفاده کنندگان از این قالب میتونن لینک سایت هاشون رو اگه دوست داشتن همینجا برای شما ذکر کنن تا ببینید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در مهر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 ما که نمیتونیم قرار بدیم ، چون آدرس فروشگاه نزد ما امانت هست و جزو اطلاعات خصوصی خریداران ، اما خود مشتریان و استفاده کنندگان از این قالب میتونن لینک سایت هاشون رو اگه دوست داشتن همینجا برای شما ذکر کنن تا ببینید . با تشکر از امانتداری شما بهمن عزیز، به شخصه چقدر لذت بردم وقتی پاسخ شما رو خوندم.خدمت دوست عزیزمون که میخواستن نمونه فروشگاه راهاندازی شده توسط این قالب رو ببینن هم عرض کنم که ما از این تم استفاده میکنیم، میتونید مشاهده کنید:خرید لوازم خانگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 با سلام من از وقتی قالب دستچین را نصب کردم دیگه در زمان وارد کردن محصول در قسمت دسته بندی ویژگی ها وقتی دسته بندی دلخواه انتخاب میکنم ، اون دسته بندی لود نمیشه و نمیتونم مقدار دهی کنم دسته بندی هارو.چطور این مشکل حل میشه؟؟ اصلا ریطی به قالب دستچین داره ؟؟؟ یا ایراد از جای دیگست ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 ما که نمیتونیم قرار بدیم ، چون آدرس فروشگاه نزد ما امانت هست و جزو اطلاعات خصوصی خریداران ، اما خود مشتریان و استفاده کنندگان از این قالب میتونن لینک سایت هاشون رو اگه دوست داشتن همینجا برای شما ذکر کنن تا ببینید . خیلی ممنونم قرباناین نشونه ی اخلاق حرفه ای در کار شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 با تشکر از امانتداری شما بهمن عزیز، به شخصه چقدر لذت بردم وقتی پاسخ شما رو خوندم.خدمت دوست عزیزمون که میخواستن نمونه فروشگاه راهاندازی شده توسط این قالب رو ببینن هم عرض کنم که ما از این تم استفاده میکنیم، میتونید مشاهده کنید:خرید لوازم خانگی خیلی متشکرملطف کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
domimshop ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 با تشکر از امانتداری شما بهمن عزیز، به شخصه چقدر لذت بردم وقتی پاسخ شما رو خوندم.خدمت دوست عزیزمون که میخواستن نمونه فروشگاه راهاندازی شده توسط این قالب رو ببینن هم عرض کنم که ما از این تم استفاده میکنیم، میتونید مشاهده کنید:خرید لوازم خانگی سایت شما بسیار زیباست قربانموفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi71 ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 سلام اول یه تشکر به خاطر طراحی قالب خوب و کاربردی دستچین و یه سوال قالب دستچین ماژولی برای نماد اعتماد الکترونیک نداره ؟؟ من کد های نماد اعتماد برام اومده ولی چطور میتونم تو سایت قرار بدم ؟؟؟ ماژول وجود نداره برای قالب دستچین ؟؟؟ میتونید از این ماژول استفاده کنید که امکانات بسیار زیادی داره و رایگان هم هست.مدیریت کدهای کوچک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .