javad_lee ارسال شده در بهمن 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2016 خواهش میکنم . ابتدا فول بک آپ از داخل هاست خود بگیرید تا اگه مشکلی پیش اومد بتونید برگردونید . بعد از نسخه پشتیبان با خیال راحت اپدیت کنید . واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2016 خواهش میکنم . ابتدا فول بک آپ از داخل هاست خود بگیرید تا اگه مشکلی پیش اومد بتونید برگردونید . بعد از نسخه پشتیبان با خیال راحت اپدیت کنید . یعنی شاخه های محصولات تو دیتابیس ثبت شده و بعد از تغییر نسخه پرستام و حتی هاستم فقط ایمپورت کردن دیتابیس و تمام!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 دوستان لطفا در تاپیک اختصاصی قالب ها از پرسیدن سوالات بی ربط به قالب خودداری فرمایید با تشکر واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در بهمن 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2016 با عرض سلام و وقت بخیر خدمت آقای رستم پور : آیا امکان اضافه کردن قابلیت حذف محصولات "X" در ورژن موبایل در صفحه order برای این قالب وجود داره ؟ باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadrad ارسال شده در بهمن 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2016 فونتی که توی آپدیت ازش استفاده شده اسمش چیه؟؟؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2016 فونت ایران سنس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masoud7 ارسال شده در بهمن 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2016 سلام در صورت امکان سازگاری ماژول های "اشتراک در تلگرام" و "متن به جای قیمت" رو با قالب دستچین ایجاد بفرمائید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda.safaee ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 سلام ببخشید من قصد خرید قالب دستچین را دارم ولی تنها موردی که با خواسته من مطابقت ندارد این است که با توجه به نیاز سایت من باید در قسمت مشاهده محصول به غیر از بزرگنمایی که در قالب دستچین انجام میدهد میخواهم مانند قالب الکترومارکت نیز به غیر از نشان دادن عکس محصول ، عکس های مربوط به تنوع رنگ که بر روی محصول پیاده شده را نیز بتوان نشان بدهیم که با کلیک بر روی آن جایگزین عکس اصلی بشود و بتوان مجدد آن را بزرگنمایی کرد. به طور مثال بر روی یک محصول کلیک می کنیم و وارد پنجره مخصوص آن محصول می شویم در قالب الکترومارکت در زیر عکس محصول یک سری عکس کوچک از نمونه های مختلف همان محصول وجود دارد ولی در قالب دستچین چنین چیزی وجود ندارد آیا امکان اضافه کردن چنین موردی در این قالب وجود دارد حال میخواستم بدانم که قالب دستچین چنین امکاناتی نیز دارد یا خیر با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi71 ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 سلام ببخشید من قصد خرید قالب دستچین را دارم ولی تنها موردی که با خواسته من مطابقت ندارد این است که با توجه به نیاز سایت من باید در قسمت مشاهده محصول به غیر از بزرگنمایی که در قالب دستچین انجام میدهد میخواهم مانند قالب الکترومارکت نیز به غیر از نشان دادن عکس محصول ، عکس های مربوط به تنوع رنگ که بر روی محصول پیاده شده را نیز بتوان نشان بدهیم که با کلیک بر روی آن جایگزین عکس اصلی بشود و بتوان مجدد آن را بزرگنمایی کرد. به طور مثال بر روی یک محصول کلیک می کنیم و وارد پنجره مخصوص آن محصول می شویم در قالب الکترومارکت در زیر عکس محصول یک سری عکس کوچک از نمونه های مختلف همان محصول وجود دارد ولی در قالب دستچین چنین چیزی وجود ندارد آیا امکان اضافه کردن چنین موردی در این قالب وجود دارد حال میخواستم بدانم که قالب دستچین چنین امکاناتی نیز دارد یا خیر با تشکر سلام این مطلبی که شما می فرمایید مربوط به خود پرستاشاپ هست و به قالب ارتباطی نداره. یعنی اینکه پرستاشاپ به طور پیشفرض قابلیت گذاشتن چندین عکس برای هر محصول را دارد. و این که می فرمایید (در قالب دستچین چنین چیزی وجود ندارد) به دلیل اینه که برای محصولاتی که در دموی قالب گذاشتن نیاز نبوده که چندتا عکس قرار بدن وگرنه اگر چندتا عکس به گالری محصول (در قسمت ویرایش محصول پرستاشاپ) اضافه کینید می تونید یک عکس رو به عنوان عکس پیشفرض و مابقی رو در زیر عکس اصلی ببینید و با کلیک کردن روی اون ها می تونید عکس ها رو در سایز بزگ مشاهده کنید. واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda.safaee ارسال شده در بهمن 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 ممنون از راهنمایی تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 سلام در صورت امکان سازگاری ماژول های "اشتراک در تلگرام" و "متن به جای قیمت" رو با قالب دستچین ایجاد بفرمائید با تشکر هر دو ماژول با قالب سازگار شده. تیکت بزنید تا سازگاری ها براتون نصب بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda.safaee ارسال شده در بهمن 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 سلام من قالب دستچین را خرید کردم ولی در هنگام بارگذاری قالب تا 100 درصد تکمیل می شود ولی در انتها پیغام هشدار فایل تنظیمات نامناسب را میدهد لطفا راهنمایی نمایید . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 سلام من قالب دستچین را خرید کردم ولی در هنگام بارگذاری قالب تا 100 درصد تکمیل می شود ولی در انتها پیغام هشدار فایل تنظیمات نامناسب را میدهد لطفا راهنمایی نمایید . ممنون سلام. فایل رو از حالت فشرده خارج کنید،، یه فایل فشرده دیگه هست که با import شروع میشه اونو آپلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zizooo ارسال شده در بهمن 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2016 با سلام و عرض ادبدو ایراد درباره قالب زیبای دستچین خدمتتان عرض میکنم: 1) دکمه سبد خرید در صفحه محصول همیشه نشان داده میشود حتی زمانیکه گزینه "موجود برای سفارش" غیرفعال است! 2) کادر نمایش سریع در کالاهایی که چند تصویر دارند وضعیت به هم ریخته ای دارد. پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasool202 ارسال شده در بهمن 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2016 ببخشید من می خواهم این قالب رو خیداری کنم ولی مشکل اساسی من با آن قسمت جستجوی آن است در این قالب جستجو فقط به صورت نمایش عنوان گزینه های یافته شده است و عدم نمایش عکس همرته با عنوان در نتایج جستجو دارد چرا؟؟ امکانش هست این مشکل رفع شود؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikiani ارسال شده در بهمن 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 با سلام من این قالب رو خریداری کردم و نسخه 1.1 رو نصب دارم. چطور میتونم نسخه 1.2 رو دانلود کنم؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2016 از حساب کاربری خود دانلود و طبق راهنمای موجود نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در بهمن 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2016 مگه برای این قالب آپدیت جدید اومده؟ تو تلگرام ipresta دیدم که قراره آپدیت جدید برای این قالب بیاد اما چیزی تو تاپیک این قالب مبنی بر ارائه به روز رسانی ندیدم !!! نسخه 1.2 اومده برای دستچین؟ واکنش ها : zizooo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 آقای رستمپور سلام من الان قالب رو از حساب کاربریم مجددا دانلود کردم و دیدم که نسخه 1.2 هستش. به فایلهام که نگاه کردم دیدم که این نسخه رو من قبلا دانلود کردم و آپدیت هم انجام شده. این نسخه همونه دیگه؟ یعنی 1.2؟ چون چند روز پیش دیدم که از طریق تلگرام آی پرستا خبری اومد مبنی بر به روز رسانی قالبهای مینا و دستچین ظرف 48 ساعت آینده؟ این آپدیت که هنوز ارائه نشده؟ درست میگم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 این کار به صورت رایگان براتون انجام نمیشه. اگه مشکلی با پرداخت هزینه ندارید می تونید بعد از خرید تیکت بزنید تا براتون انجام بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 این کار به صورت رایگان براتون انجام نمیشه. اگه مشکلی با پرداخت هزینه ندارید می تونید بعد از خرید تیکت بزنید تا براتون انجام بشه با منی شما؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahramypoya ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 با سلام آقا قالبتون عالیه و کاربر پسند هستش یه انتقاد کنم امیدوارم پست بندرو پاک نکنید شما خرید آنلاین گذاشتید زحمت کشیدید یه قالبیو طراحی کردید در قبالش هم ما با رضایت کامل پولمونو به صورت اینترنتی تقدیم میکنیم آیا ما نباید قبل خرید به صورت تلفنی یه مشاوره از شما بگیریم مبلغ کمیم نیست شما میگیرید البته نوش جانتون ، ولی شما 4 تا شماره تلفن دارید یه دونشو جواب نمیدین بله میدونم حجم تماستون زیاده خوب یه دفعه که باید گوشیتونو جواب بدین یعنی حجم تماستون از ایرنیک هم زیادتره که امکان برقراری تماس هست میتونید یه شماره تلفنو فقط برای خرید قالب بزارید میدونم شاید در قبال پست بنده جواب بدین که تیکت بزارید خوب این حقو به ما خریدار بدین که که یکی دوست داره تلفنی مشاوره بگیره و خیالش راحتره لطفا اعمال کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 سلام قالب سبک و خوبیه خسته نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 با سلام آقا قالبتون عالیه و کاربر پسند هستش یه انتقاد کنم امیدوارم پست بندرو پاک نکنید شما خرید آنلاین گذاشتید زحمت کشیدید یه قالبیو طراحی کردید در قبالش هم ما با رضایت کامل پولمونو به صورت اینترنتی تقدیم میکنیم آیا ما نباید قبل خرید به صورت تلفنی یه مشاوره از شما بگیریم مبلغ کمیم نیست شما میگیرید البته نوش جانتون ، ولی شما 4 تا شماره تلفن دارید یه دونشو جواب نمیدین بله میدونم حجم تماستون زیاده خوب یه دفعه که باید گوشیتونو جواب بدین یعنی حجم تماستون از ایرنیک هم زیادتره که امکان برقراری تماس هست میتونید یه شماره تلفنو فقط برای خرید قالب بزارید میدونم شاید در قبال پست بنده جواب بدین که تیکت بزارید خوب این حقو به ما خریدار بدین که که یکی دوست داره تلفنی مشاوره بگیره و خیالش راحتره لطفا اعمال کنید با تشکر پیشنهادتون رو مد نظر قرار خواهیم داد. با تشکر از انتقاد سازنده شما. انشاء الله در آینده این مشکل نیز رفع خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zizooo ارسال شده در اسفند 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 سلام و عرض ادبآیا قالب دستچین با نسخه 1.6.1.10 سازگار است که از 1.6.1.2 ارتقا بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .