hamedd ارسال شده در بهمن 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2017 ضمن تشکر از زحمات شما بابت ارتقا ورژن سایت دستچین به V1.4بنده بعد از ارتقا طبق راهنمای شما و مشاهده پیام ارتقا با موفقیت انجام شد هنوز از قسمت تنظیمات> قالبها نام قالب استفاده شده dastchin version 1.0 استآیا برای همه دوستان به این شکل است ؟ یا اینکه قالب من هنوز نسخه قدیمی است و ارتقا نیافته؟ البته من با دیدین این نوشته شک کردم و یک بار دیگر از ابتدا قالب 1.4 را آپلود کردم اما باز تغییری در متن ایجاد نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2017 سلام نوشته مربوط به نسخه قالب تغییری نمیکنه. برای اطمینان در آپدیت قالب میتونید تغییرات اضافه شده رو چک کنید ببینید اعمال شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pandanoos ارسال شده در بهمن 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2017 با سلام خدمت دوستانِهمراه همانطور که میدانید امکان دارد خیلی از کاربران ایمیل نداشته باشند یا علاقه ای به ثبت ایمیل یا اطلاعات شخصی در هنگام ثبت نام ندارند حال آنکه در صورت امکان میخواستم راهنمایی کنید من را که امکان آن هست که مشتری فقط با وارد کردن نام و نام خانوادگی و یک شماره تماس عضو شود یا با همین اطلاعات بتواند خرید خود را نهایی کند ؟ البته از قالب دستچین استفاده میکنم میخواستم بدونم ماژولی با عنوان ورود آسان برای آن هست ؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2017 با سلام بصورت پیش فرض خیر امکانش نیست. ولی این امکان در آپدیت بعدی ماژول تایید موبایل اضافه خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2017 سلام، به دوستان گرامی این موردی که دارم عرض می کنم نقص قالب دستچین نیست و خواسته شخصی است. من از بزرگواران راهنمایی می خوام که چطوری در قالب دستچین و در ماژول بلوک محتوا سایدبار سمت راست را فعال کنم. لینک زیر یک نمونه از صفحه ای هست که میخواهم سایدبارش فعال شود. https://kharidenab.com/content/11-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D9%85%DA%A9%D9%85%D9%84-%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
memajidi ارسال شده در فروردین 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2018 سلام مدیر محترم. کی این قابل تو تخفیف قرار میگیره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mujahid ارسال شده در اردیبهشت 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2018 این قالب ماژول مگا منو رو ساپورت میکنه قابل تنظیمه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 سلام ماژول ها از نظر کارکرد با قالب ها سازگار هستند. اما از لحاظ ظاهری ممکن است سازگار نباشد که با دریافت هزینه جدا براتون سازگار میکنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.jamshidi.n ارسال شده در اردیبهشت 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2018 درود فراوان به دوست و اساتید عزیز من یه چند روزیه داخل صفحه ماژول ها با ارور مواجه میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.jamshidi.n ارسال شده در اردیبهشت 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2018 با درود فراوان دوستان و اساتید عزیز من یه چند روزی هست داخل صفخه ماژول ها با این ارور ها روبرو میشم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم . مرسیhttp://s8.picofile.com/file/8320317568/Untitled_2.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 سلاممیتونید تیکت بزنید تا براتون بررسی شود. واکنش ها : m.jamshidi.n 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.jamshidi.n ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 درود فراوان تیکت زدم لینجوری جواب دادم تمامی محصولات بازارچه روی نسخه بومی انجمن دارای پشتیبانی هستند.چنانچه از نسخه بومی انجمن استفاده نمی کنید باید به پرستاشاپتون رو به آخرین نسخه بومی انجمن تغییر بدید من از وقتی اپدیت کردم اینجوری شده ماژول بلوک متن صفحه اصلی ندارم دوستان آپدیت بایستی روی روت html-public باشه ؟ میشه منو راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2018 سلام آموزش ارتقا پرستاشاپ: http://ipresta.ir/forum/topic/5730-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behjoosh ارسال شده در شهریور 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2018 درود من یه فروشگاه با قالب دستچین دارم , الان تصمیم گرفتم که زبان دوم انگلیسی را اضافه کنم باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید shop.behjoosh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2018 درود از منو بومی سازی >> زبان ها، میتونید زبان اضافه کنید. ولی قالب دستچین با چندزبانه سازگار نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devmoal ارسال شده در مهر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2018 سلام و درود. چطور میتونم در این قالب در صحفه محصولات برچسب ها رو به نمایش در بیاورم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
altinsabad ارسال شده در دی 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2018 سلام چطور میشه مثل این قالب پایین اسلایدر رو عریض تر کرد http://uupload.ir/files/j61m_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2018 نمیشه مگر این که در کدها دست ببرید و نیازمند آشنایی با بوت استرپ داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در اسفند 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2018 یک مشکل در فایل blockcart.tpl من فونت سبد خرید رو به shopping_cart carttheme-2 تغییر میدم اما هیچ تغییری نمیکنه در لحاظی من میخوام اینو تغییر بدم و هر کاری میکنم تغییر نمیکنه میشه علت رو بگید میخوام ایکون سبد خرید قالب های دیگه رو بزارم و چون فونت آیکون هست چرا تغییر نمیکنه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2018 سلام باید فایل های فونت آیکون رو آپلود کنید تا اون ها رو نمایش بده در غیر اینصورت فقط متن رو نمایش میده مه آیکون. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در اسفند 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2018 یک مشکل در قالب که وجود داره وقتی ما ماژول دسته بندی ویژگی ها رو نصب میکنیم حتی با وجود غیر فعال کردن یا فعال کردن ویژگی ها در داخل تنظیمات قالب برای لحظه اول وارد صفحه محصول میشیم همه رو بصورت یکجا نشون میده و بعد از کلیک بر روی تب مشخصه حذف میشه یعنی در واقع توضیحات کالا و ویژگی ها با هم یکجا میاد و بعد از کلیک بر روی تب نظرات یا ویژگی ها حذف میشه واکنش ها : hamnafasto 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اسفند 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2018 سلام این مشکل بخاطر این است که ماژول با قالب تون سازگار نیست. می تونید تیکت بزنید و درخواست سازگاری بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در اسفند 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2018 این قسمت از قالب که با رنگ آبی کشیدم رو اصلا نمیشه نه ماژولی داخلش جایگزین کرد نه میشه موقعیت ها رو به راست و چپ برد اگه کسی میدونه راهنمایی کنه http://uupload.ir/files/3vyw_1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در اسفند 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2018 منوی حساب کاربری که سمت راست قالب هست رو چطوری باید مخفی کرد ؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2018 بهتره برای این موارد تیکت بزنید تا پشتیبان قالب راهنماییتون کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .