ehsanem ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 عرض سلام و احترام حضور دوستان محترم در حال کار با پریستا اصلی و قالب پیش فرض هستم شاخه ها و منوی افقی و همین طور چند محصول رو تعریف کردم؛نوع فروشگاه مورد نظرم به شکلی هست که مشتری می باست در بدو ورود به سایت بر اساس یک فیلتر اصلی مشخص نماید که محصول مورد نظر خود جهت خرید و تحویل از کدوم شهر می خواهد انتخاب نماید.سوال و راهنمایی در صورت امکان: ایا راه حلی در نرم افزار پریستا وجود دارد که من بتوانم یک فیلتر اصلی مثلا به صورت یک منوی عمودی ایجاد کنم که بشه استان و شهر مورد نظر رو انتخاب کرد و بعدش بر اساس منوی افقی که تقسیم بندی های محصولات فروشگاه هست مشتری محصول مورد نظر و موجود در اون منطقه جغرافیایی رو انتخاب نمایید ؟ممکنه در فاز بعدی کارم ، این مساله رو بخوام به شکل مشابه با تعریف فیلتر شهر های کشور های دیگر را نیز تعمیم بدهم.مانند فیلتر انتخابی استان ها و شهر های ایران.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanem ارسال شده در تیر 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 سلام کسی از دوستان نیست که بتونه راهنمایی راجب مطلب فوق داشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2016 سلامتوضیحاتتون کامل نیست ولی بصورت پیشفرض چنین امکانی وجود ندارد.در بخش تیکت بطور کامل مطرح کنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .